Ecuador +0.5

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American lohkovaiheen toinen kierros päättyy perjantain ja lauantain välisenä yönä Ecuadorin sekä Chilen kohtaamiseen.

Ecuador oli ennakkoon C-lohkossa selkeästi statistin roolissa. Maa on tasoltaan selvästi Etelä-Amerikan huippumaita perässä, mutta hyvällä suorituksella jatkopaikka olisi mahdollinen lohkon 3. sijan kautta.

Avauspelissä tuli kuitenkin lunta tupaan oikein urakalla, sillä Ecuador hävisi Uruguaylle maalein 4-0. Maan tasosta oli vaikea saada hyvää kuvaa, sillä Ecuador sai punaisen kortin jo 26. minuutin kohdalla. Uruguay meni sen jälkeen menojaan.

Chile on puolestaan hallitseva Copa American mestari. Maa on itse asiassa voittanut kaksi edellistä turnausta, vuosina 2015 ja 2016. Nämä olivat aikaa, jolloin Chilen ”kultainen sukupolvi” oli Alexis Sanchezin johdolla parhaassa vireessään.

Nyt Sanchez on muiden Chilen tähtien tavoin jo uransa ehtoopuolella, emmekä pidä joukkuetta tämän turnauksen mestarisuosikkina. Chile aloitti kuitenkin kisat vakuuttavasti ja murskasi hyvin heikolta näyttäneen Japanin maalein 4-0.

Chilen ja Ecuadorin kohtaamisesta on tuskin luvassa avauskierrosten kaltaisia murskajaisia. Ottelun alku voi olla hyvinkin varovaista peliä, sillä 4-0 voitto tarkoittaa sitä, että Chile on hyvissä asemissa lohkossa myös tasapelillä tästä ottelusta. Ecuadorin myös lähdettävä puolustuksen kautta liikkeelle, sillä Uruguay-ottelun kaltaiseen ilotulitukseen ei ole varaa.

Chile on vedonlyöntimarkkinalla hieman yliarvostettu joukkue juuri nyt. Emme usko sen menestykseen näissä kisoissa, ja Ecuadorilla on varsin hyvät saumat venyä tasapeliin puolueettomalla kentällä.

Poimitaan lapulle in Ecuador +0,5 tasoitusveto, jolle on tarjolla mukava 2,00 kerroin. Arviomme mukaan se osuu tässä tilanteessa lähes kuusi kertaa kymmenestä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *