Aston Villa +0.5

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa on sunnuntaina ohjelmassa kolme ottelua. Niistä kiinnostavin on tietysti Liverpoolin derby, mutta siinä kertoimet ovat turhan hyvin kohdallaan. Löysimme hyviä peli-ideoita kahdesta muusta ottelusta.

Newcastle-Sheffield United (klo 16:00)

Kotijoukkue Newcastle kuuluu kauden positiivisiin yllättäjiin. Kun managerinero Rafa Benitez vaihtui viime kesänä Steve Bruceen, analyytikot olivat valmiita tuomitsemaan Harakat sarjaporrasta alemmas.

Newcastle on kuitenkin jatkanut Benitezin aloittamalla tiellä ja pelannut tiukasti puolustaen koko kauden. Se on tehnyt sarjassa vähiten maaleja, vain 25 osumaa 29 otteluun, mutta hyödyntänyt silti omia vahvuuksiaan erinomaisesti.

Harakat nappasi ennen koronataukoa erinomaisen 0-1 voiton Southamptonista ja pelasi kahdeksan edellistä matsia saldolla 2-4-2. Joukkue on käytännössä jo varmistanut sarjapaikkansa.

Jos Newcastle on positiivinen yllättäjä, niin Sheffield United on ollut varsinainen pommi. Toinen putoajaksi tuomittu seura jahtaa kauden tässä vaiheessa jopa Mestarien liigan paikkaa. Blades on ehtinyt jo avata kautensa pari päivää sitten Aston Villaa vastaan.

Sheffield United pelasi Villan vieraana varsin odotetun 0-0 -tasapelin, mutta joukkueen esitys oli tällä kertaa heikko. Vain hyvä onni pelasti sen tappiolta. Joka tapauksessa, kyseessä oli taas yksi ”under”-tulos. Peräti 12/13 edellisestä liigamatsista on alle 2,5 maalin tuloksia.

Maaliodotus on asetettu vedonvälittäjien toimesta matalalle, mutta ei riittävän matalalle. Ottelu on luonteeltaan niin extreme. Haetaan tässä kohteessa isoa kalaa ja pelataan alle 1,5 maalia in 2,74 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 42%.

Kolme edellistä Newcastlen kotimatsia ovat päättyneet lukemiin 0-0, 0-0 ja 0-1.

Aston Villa-Chelsea (klo 18:15)

Sarjanousija Aston Villa pääsi pois koronatauolta jo keskiviikkona, kun joukkue pelasi kotonaan rästipelin Sheffield Unitedia vastaan. Tulos oli varsin ennakoitu 0-0, mutta se oli itse asiassa pettymys Villalle. Joukkue esiintyi erinomaisesti ja olisi ansainnut helposti 1-0 tai jopa 2-0 -voiton.

Tämä tulos antoi varmasti itseluottamusta ja buustia koko joukkueelle taisteluun sarjapaikasta. Vaikka Villan tilanne on vaikea, sen yläpuolella on kolme joukkuetta pisteen sisällä ja neljä joukkuetta kolmen pisteen sisällä. Sarjapaikka on vielä täysin omissa käsissä.

Vierailija Chelsea kuuluu kauden yllättäjiin. Blues lähti syksyyn kokemattoman Frank Lampardin kanssa ja UEFA:n siirtobännin piinaamana, mutta Chelsea yllätti kaikki pirteillä esityksillään. Joukkueen hyökkäävä pelityyli ja nuorisokaarti toivat todella hyviä tuloksia.

Lontoolaiset kuitenkin hyytyivät kauden mittaan selvästi. Tuloskunto on ollut vain keskikastin tahtiin jouluaaton jälkeen. Chelsea sai kyllä erinomaisia pisteitä juuri ennen koronabreikkiä, mutta joukkue ei ole ollut vuoden vaihteen jälkeen yhtä pirteä kuin alkusyksystä.

Betsimarkkina aliarvioi tässä kohteessa joukkueiden tasoeroa. Villalla on takana itseluottamusta tuova esitys viikolta, eikä Chelsea tosiaan ole alkukauden kaltainen kone. Me laitamme betsit rohkeasti kotijoukkueen suuntaan.

Pelataan Aston Villa +0,5 maalin tasoituksella in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 46%, eli tarjolla on arviomme mukaan todella maistuva pelivalinta. Toivottavasti Villan pistesaldo saa sunnuntai-iltana täytettä!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *