FC Honka yli 1,5 maalia

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain futistarjonnasta löytyy yksi hyvä kohde Suomesta sekä Ruotsista. Aloitetaan ensin Turusta, jossa kohtaavat Veikkausliigan kärkijoukkueet.

Veikkausliiga: FC Inter-FC Honka (klo 17:00)

Vahvaa kautta pelaava FC Inter edusti Veikkausliigaa vahvasti myös torstain UEL-karsinnoissa. Inter kaatoi vahvan Bröndbyn kotonaan 2-0, mutta valitettavasti se ei riittänyt jatkopaikkaan avausosan murskatappion jälkeen.

Monien mielestä Interin puhti loppui pahasti ottelun loppua kohden, mikä ei tiedä hyvää sunnuntain kierrokselle. Turkulaiset saivat sentään breikin viikko sitten, jolloin joukkueen ei tarvinnut edustaa Veikkausliigassa. Kotimaan sarjassa takana on rutiinivoitto FC Lahdesta kotona maalein 2-0.

FC Honka jäi viime kaudella ulos europaikoilta maalieron turvin, joten joukkueella ei ole Interin tavoin rasitusta torstai-illalta. Honka on ollut tällä kaudella odotetun vahva ja kamppailee ehdottomasti koko sarjan voitosta.

Viime viikolla keltapaidat ottivat revanssin HIFK:sta ja kaatoivat stadilaiset komeasti 0-2. Honka kuittasi samalla heikon kotitappion KuPSille ja palasi takaisin voittojen tielle.

Vaikka Inter onkin tällä kaudella yksi kärkijoukkueista, on se silti FC Honkaa perässä oikeastaan kaikilla osa-alueilla. Tämän lisäksi Interiä hidastaa kova taistelu torstailta, mikä pakottaa joukkueen todennäköisesti käyttämään rotaatiota.

Ottelun paras value löytyy Hongan suunnalta. Vieraiden menestystä tukee myös suorastaan hämmentävä historia joukkueiden välillä. Honka on nimittäin tehnyt vähintään kaksi maalia Interin reppuun yhdeksän kohtaamista peräkkäin!

Uskotaan tämän trendin jatkuvan myös sunnuntaina, joten peleihin lähtee Inter yli 1,5 maalia in makealla 2,60 kertoimella.

Allsvenskan: IFK Göteborg-AFC Eskilstuna (klo 16:00)

Kotijoukkue IFK Göteborgilla on takanaan varmasti kismittävä vieraspeli Falkenbergin kotiluolassa. GBG oli viikko sitten pelatussa ottelussa myös meidän vihjeemme kohteena, mutta hukkasi 0-1 voiton 1-1 -tasapeliksi yliajalla.

Göteborgissa ollaan tästä huolimatta kokonaisuutena hyvällä fiiliksellä. Tämä kausi sujuu paremmin kuin aikoihin, ja joukkueella on kaikki saumat tehdä jopa paluu eurokentille. Kotona GBG on ollut erittäin hyvä saldolla 4-2-1 ja maalierolla 11-3 ja xG-luvut näyttävät myös vahvoilta.

Vierailija AFC Eskilstuna on joukkue, jolla ei ole liikaa faneja Allsvenskanin seuraajien keskuudessa. Sarjanousija voisi monien mielestä palata takaisin Ettaniin, ja siltä alkukausi on myös näyttänyt.

Viime peleissä Eskilstuna on kuitenkin kerännyt mukavasti pisteitä, mutta tämän nousukunnon selittävät lähinnä vastustajat. AFC on lisäksi hävinnyt xG:n kaikissa kolmessa tappiottomassa ottelussa, joten luvassa lienee pikainen paluu arkeen, kun vastustajat kovenevat.

Sunnuntaina Eskilstuna joutuu kovaan paikkaan Göteborgin vieraaksi. Joukkueen reissupelit ovat sujuneet katastrofaalisesti saldolla 0-1-6 ja maalierolla 4-17. Ainoa tasapeli on rapakunnossa olevan Sundsvallin vieraana maalein 0-0.

Vedonlyöntimarkkina ei ole saanut joukkueiden välistä tasoeroa kohdalleen. in tarjoama 2,70 kerroin IFK Göteborgin -1,5 maalin tasoitukselle on suorastaan lahja. Tähän isketään reilu panos!

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *