Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikon ensimmäinen varma on avauskohteen Her Royal Highness. Lauantaina Mikkelin maililla toiseksi sijoittunut Her Royal Highness elää enemmän voimillaan, kuin nopeudellaan ja on nyt Vermossa täydellä matkalla lähellä voittoa hyvältä paikalta. Her Royal Highness on pelattu alustavasti vasta kolmanneksi eniten. Eniten pelatut Gloria Web ja Selene Lune ovat myös mahdollisia menestyjiä, mutta lähtöratojen takia niiden pitäisi nyt lyödä Her Royal Highness tämän ulkopuolelta. Se ei ole Vermossa helppoa. Toinen varma on kolmannen kohteen Vonkari. 6 Starttia kuudesta tänä vuonna voittanut Vonkari on ottanut voittonsa niin väljällä tyylillä, että varoja voi olla vielä vaikka kuinka paljon sisässä. Suljettu lähtöpaikkakaan tuskin vesittää Vonkarin voiton mahdollisuuksia pienessä lähdössä.

Toisen kohteen Blue Max Inn yrittää lähdöstä keulaan ja olisi siitä lähellä. Rarity Red on ollut viimeisissään niin hyvä että otetaan se takarivistäkin mukaan lapulle. Kolmas kova on Que Tal, joka jää vihjerivin ulkopuolelle uloimman lähtöradan takia.

Neljännen lähdön suursuosikiksi on pelattu Jezzet Savoy. Yli 85 peliprosentit ovat kuitenkin hurjasti liikaa urallaan vasta 2 kertaa startanneelle 3-vuotiaalle tammalle. Haetaan tähän yllätystä. Alle 5% pelatut Chasing Highs, Cazorla Byd, Kihi Kihi Boko ja Redonline otetaan potintekijöiksi suosikin lisäksi.

Viidennen kohteen Rim Bay Orchid ja Enzo Victory jakavat yli 80% pelistä. Vihjeriviin suosikki kaksikko saa varmistukseksi keskeltä rataa matkaan ampaisevat The Breeze ja Long Leg Lizzy. Mukaan vielä tauolta palaava Roseland.

Päätöskohteeseen lyödään paljon tavaraa. Lapulle Radat 1-4 ja 7-9. Lähtö on erittäin tasainen ja esimerkiksi Callela Einstein 5,7% ja Vikens Energy 5,9% ovat huippurasteja. Samoin mainiolta lähtöpaikalta BWT Danger.

Lähtö1: 4

Lähtö2: 3,10

Lähtö3: 6

Lähtö4: 1,4,5,6,9

Lähtö5: 1,3,4,5,8

Lähtö6: 1,2,3,4,7,8,9 Vihjerivin hinta : 35e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *