Arsenal

KERROIN

2.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan pitkä kausi päättyy tällä viikolla. Tiistaina on luvassa kaksi kierroksen 37 ottelua, joista löytyy kaksi motivoitunutta peli-ideaa.

Watford-Man City (klo 20:00)

Kotijoukkue Watford lähtee tiistain otteluun tappio niskassaan. Hornets hävisi viime viikon perjantaina kuuden pisteen putoamiskamppailun 1-3 West Hamin vieraana. Watford jäi pahasti jalkoihin jo ottelun alussa, mistä joukkue ei enää toipunut.

Watfordin tilanne ei ole West Ham -tappiosta huolimatta surkea, sillä joukkue on yhä kolme pistettä ja neljä maalia Aston Villaa edellä ennen kahta viimeistä kierrosta. Watford kohtaa kuitenkin päätöskierroksella Arsenalin vieraissa, kun taas Aston Villa pelaa ilman motivaatiota olevaa West Hamia vastaan.

Voi hyvinkin olla, että Hornets tarvitsee pisteitä varmistaakseen säilymisen. Ennen West Ham -tappiota se otti erittäin tärkeät kotivoitot Newcastlesta sekä Norwichista, vaikka joutui alkuvaiheessa 0-1 -tappiolle. Tämä itseluottamus on löydettävä tiistaina.

Vierailija Man Cityn kausi on ollut ohi Valioliigan puolella jo monta kuukautta. Joukkue putosi jo kauan sitten Liverpoolin perästä, mutta City on toisaalta ollut selvästi muita joukkueita vahvempi. Sen kautta ovat sävyttäneet yllättävät pistemenetykset, josta saatiin esimerkki lauantaina.

City hävisi yllättäen Arsenalille FA Cupin välierän maalein 0-2. Joukkue oli jälleen hallitseva osapuoli kenttätapahtumissa, mutta Cityn puolustus nukahti jälleen pari kertaa kohtalokkaalla tavalla. Peräti yhdeksän tappiota on todella paljon tämän tason joukkueelle.

Watford on toki ottelussa selvä altavastaaja, mutta raju motivaatioetu sekä lepoetu viikonlopulta auttaa kotijoukkuetta. City voi hyvin pyöritellä myös rotaatiota viimeisen viikon otteluissa. Me betsaamme rohkeasti Watford +0,5 in 3,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 34%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Aston Villa-Arsenal (klo 22:15)

Kotijoukkue Aston Villa nappasi viime viikolla arvokkaan pisteen Evertonin vieraana, mutta se ei välttämättä riitä sarjapaikan säilyttämiseen. Villan tilanne on vaikea ennen kahta viimeistä kierrosta, mutta ei kuitenkaan mahdoton.

Joukkueen pelivire on ollut myös viime viikkoina kelvollinen. Edellisessä kotiottelussa kaatui Crystal Palace täysin ansaitusti 2-0, eikä parin viikon takainen taistelu Liverpoolin vieraana ollut sekään heikko suoritus.

Villan ongelma on neljä maalia heikompi maaliero Watfordiin nähden, eli joukkueen olisi saatava pisteitä myös Arsenal-ottelusta. Jos se on päätöskierroksella vielä kolme pinnaa Watfordin perässä, sarjapaikan säilyttäminen menee hyvin vaikeaksi.

Arsenalilla on takana tuloksellisesti mahtava viikko. Ensin, joukkue kaatoi Liverpoolin kotikentällä maalein 2-1. Gunners joutui puolustamaan ottelussa rajusti, mutta selvisi hienosti voittajaksi. Lauantaina joukkue nappasi 2-0 -voiton Manchester Citystä FA Cupin välierässä, johon tuskin kukaan uskoi.

Arsenalin saldo on 15 edellisestä ottelusta 10-2-3 kaikki kilpailut mukaan luettuna. Tällaiset lukemat alkavat olla ”vanhan kunnon Arsenalin” mukaisia. FA Cupin finaalipaikka voi myös viedä joukkueen eurokentille, vaikka Valioliigan tilanne onkin heikko.

Vierailla on myös ottelussa panosta. Arsenalilla on saumat vielä UEL-paikoille Valioliigakin puolelta, vaikka vierastappio Tottenhamille olikin näille haaveille kova isku. Todennäköisesti tiistaina nähdään pientä rotaatiota Arsenal-leirissä.

Me betsaamme tässä ottelussa vierasjoukkuetta. Vaikka Villalla lienee motivaatioetua sekä lepoetu, kertoimet ovat yksinkertaisesti liian hyvät Arsenalin voitolle. Gunners on tällä hetkellä tuloksellisesti paremmassa iskussa kuin pitkään aikaan.

Pelataan Arsenalin voittoa in 2,20 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *