Fulham (1X2)

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipin viikkokierros jatkuu keskiviikkona seitsemän ottelun voimin. Nostamme esiin kaksi maistuvaa peli-ideaa, joilla voit myös osallistua esim. in tuplauskisaan! Molemmat ottelut alkavat klo 21:45.

Fulham-Millwall

Kotijoukkue Fulham palasi takaisin Championshipiin yhden Valioliigassa vietetyn kauden jälkeen. Cottagers sai pelinsä ojennukseen liian myöhään ja putosi lopulta täysin ansaitusti. Fulham sai pidettyä avainpelaajansa Lontoossa, joten kasassa on todella vahva joukkue, joka voi hyvinkin palata takaisin Valioliigaan kauden 2019/2020 päätteeksi.

Fulham aloitti uuden sesongin hieman nihkeästi ja hävisi Barnsleyn vieraana 1-0. Voittotili aukesi toisella kierroksella, kun Fulham kaatoi vakuuttavasti Blackburnin 2-0. Viime perjantaina Cottagers haki vihjeemme mukaisesti pisteet myös Huddersfieldilta.

Manageri Scott Parker oli perjantain esitykseen erittäin tyytyväinen, ja joukkue näyttää löytäneen nopeasti oikean tasonsa.

Millwall on tunnettu jo vuosia todella tiukasti puolustavana joukkueena. Kausi alkoi 1-0 voitolla Prestonista, jonka jälkeen Lions puristi 1-1 -tasapelin WBA:n vieraana. Viime lauantaina kaatui myös Sheffield Weds 1-0, vaikka Millwall hävisi ottelun laukaukset peräti 3-21.

Vierailija kuuluu perustasoltaan sarjan heikoimpiin, eikä hyvään alkukauteen kannata reagoida liikaa. Millwall tulee olemaan kaukana Fulhamin perässä, kun otteluita on kertynyt enemmän.

Vaikka kyseessä on Lontoon paikallispeli, tarjoamme Fulhamille yli 60% voittotodennäköisyyden. Scott Parkerin joukkue on hyvässä vireessä ja ilman loukkaantumisia, joten voittoputki saa tiistaina todennäköisesti jatkoa.

Fulhamilla on myös tärkeä lepoetu Millwalliin nähden. Lions joutui lisäksi ahkeroimaan kolme varttia alivoimalla Sheffield Wedsin pommituksessa lauantaina.

in 1,70 kotivoitolle on maistuva pelikohde!

QPR-Swansea

QPR kuuluu tälläkin kaudella Championshipin heikoimpiin joukkueisiin. Lontoolaiset ovat kuristaneet kulutustaan rajusti viime vuosina, sillä Valioliiga-aikojen tuhlailu uhkasi viedä seuran konkurssiin.

QPR aloitti kauden todellisella yllätysvoitolla Stokesta maalein 1-2. Tämän jälkeen Ärrät myllytti Huddersfieldia kotonaan, mutta ei saanut ansaitsemaansa 2-1 voittoa (lopputulos 1-1 FT). Kolmannella kierroksella QPR hävisi varsin tasaisen ottelun Bristol Cityn vieraana 0-2.

Swansea putosi Valioliigasta vuosi sitten. Seura on käynyt sittemmin läpi rajun muutoksen, kun kallispalkkaiset tähdet ovat vaihtaneet maisemaa. Swans menetti myös kauden alla ykköshyökkääjä Oliver McBurnien Sheffield Unitediin.

Joukkueen hyökkäyspäässä on silti runsaasti laatua, vaikka McBurnie onkin poissa. Kokeneet Andre Ayew ja Borja Baston pitävän huolta maalinteosta – Baston on osunut tällä kaudella jo kolmesti. Swansea on voittanut kotonaan Prestonin 3-2 ja Hullin 2-1. Vieraissa tiukka puolustustaistelu Derbyä vastaan päättyi 0-0.

Swansea on meidän totals-rankingissa Championshipin runsasmaalisin joukkue. Alkukauden statsit ja tulokset lupaavat maaleja myös jatkossa. QPR ei ole myöskään vähämaalinen joukkue, ja ollut yllättävän pirteä hyökkäyssuuntaan.

Ottelu on meidän arviomme mukaan keskiviikon runsasmaalisin, mutta tarjoaa peräti 2,10 kerrointa yli 2,5 maalin tulokselle. Tämä betsi maistuu!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *