Sevilla

KERROIN

3.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Eurooppa-liiga on edennyt finaalivaiheeseen, jossa kohtaavat espanjalainen Sevilla sekä Serie A:sta tuttu Inter. Ottelu pelataan puolueettomalla kentällä Kölnissä, joten kotietua ei ole. Tarvittaessa pelataan jatkoaika ja rankkarit.

Sevilla tulee otteluun todella vahvalla itseluottamuksella. Joukkue ei ole hävinnyt 20 otteluun kaikki kilpailut mukaan luettuna. Edellinen tappio on niinkin kaukaa kun 9. helmikuuta Celta Vigon vieraana. Tämän jälkeen Sevillan taso on pysynyt hämmästyttävän korkealla.

Joukkueen 20 tappiottomaan otteluun mahtuu mm. vastustajat Getafe (v), Atletico Madrid (v), Barcelona (k), Villarreal (v), Athletic (v), R. Sociedad (v), Valencia (k) ja UEL-vastustajat AS Roma, Wolves ja Man Utd.

Voidaan kiistatta todeta, että Sevillan tie finaaliin on ollut huomattavasti Interiä vaativampi. Manchester Unitedia vastaan pelattu välierä oli jo ”henkinen finaali”, mistä Sevilla selvisi osin taidolla, osin tuurilla.

”Vierasjoukkue” Inter selvitti tiensä finaaliin todella vakuuttavalla esityksellä. Italialaiset kaatoivat Shakhtar Donetskin peräti maalein 5-0. Tie finaaliin on ollut selvästi Sevillaa helpompi, sillä tätä ennen Inter kohtasi Leverkusenin (2-1) ja Getafen (2-0), jotka ovat pari luokkaa Sevillan vastustajia helpompia.

Kokonaisuutena Interin loppukausi oli onnistunut. Joukkue kaatoi Serie A:n finaalikierroksella jopa Atalantan 0-2 ja päätyi sarjassa näin ollen kakkospaikalle. Eroa Juventukseen jäi lopulta vain yksi piste, kun torinolaiset hävisivät kolme neljästä viimeisestä ottelustaan.

Vastakkain on kaksi kiistatonta laatujoukkuetta. Inter on hieman espanjalaisia vahvempi, ja ero korostuu etenkin hyökkäyspäässä. Romelu Lukaku, Lautaro Martinez ja entinen Spurs-tähti Christian Eriksen ovat laadukkaita pelaajia.

Sevilla voittaa tai kaatuu puolustuspeliinsä, joka on vienyt sen finaaliin asti.

Mielestämme betsimarkkina aliarvostaa Sevillaa. Inter on kyllä parempi, mutta mielestämme ei suurempi suosikki kuin 45-55. Tarjolla on Sevilla +0 tai DNB noin 2,45-2,50 tasoisilla kertoimilla tai betsaa suoraa voittoa esim. ilta 3,45 kertoimella. Molemmissa on ilmaa sen verran, että 3/5 betsi voidaan heittää sisään.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *