Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylän kierros pelataan kahdella varmalla. Toisessa kohteessa otetaan hiukan kantaa suosikki Unicia:n peliprosentteihin. Vihjettä tehdessä Unicia:n peliprosentit ovat 70 pinnassa ja se on kyllä liikaa. Unicia on kyllä voittanut neljä lähtöä putkeen, mutta tätä helpommissa lähdöissä. Myös Perfect Lane on napannut neljä tikkua putkeen ja on nyt vain ~15% pelattu. Perfect Lane on voittanut sekä keulasta, että kuolemanpaikalta, joten tamma ei ole kovin tarkka juoksusta. Perfect Lane on vain 15% pelattuna mainio ideavarma. Toinen varma on kuudennen kohteen Ville Kalle. Ori on näyttänyt, että ravatessaan sitä on erittäin vaikea voittaa. Luotetaan että tällä kertaa ravi maistuu.

Avauskohteessa Orvar Iver taipui Vermossa keulasta toiseksi, mutta piti hyvin vauhtinsa maaliin asti ja esitystä ei voi moittia. Nytkin lienee keulataktiikka ja siitä Orvar Iver vetää jälleen pitkään. Unique Creation on ollut valtavan hyvä koko vuoden ja 8 tolppaa 11 startista ei ole onnenkantamoisia. Nytkin Tapio Perttusen ruuna kiertää korkealle. Astrum on on voitokas hevonen ja nyt hiukan unohdettu, kun sitä on raksittu lapuille alle 10%. Potinräjäyttäjänä otetaan lapulle Make a Wish H.C. joka päässee juoksuradalta Orvar Iverin taakse sisäradalle. Jyväskylässä aukeaa maalisuoralla open stretch, eli kirikaista ykkösradan sisäpuolella, joten pussitus vaaraa ei ole ja Esa Holopaisen ajokki saa maalisuoralla ainakin reilun mahdollisuuden yrittää ohi.

Kolmannen kohteen rastitus kannattaa aloittaa Anything For You:sta. Joensuun hurja esitys kuolemanpaikalta sai jatkoa Seinäjoella kun ruuna otti helponnäköisen voiton keulasta. Majestic Man lähtee lujaa ja juosee joko keulassa tai starttiraketti President Lindyn takana. Luvassa jokatapuksessa mainio sisärata juoksu. Maze Runner kehittää aina kovan kirin ja kuuluu ajoissa lapulle. Yllättäjänä mukaan Sahara Sandstorm joka tulee aina rehdisti maaliin asti.

Neljäs kohde pelataan kolmella merkillä Hetviina on selvähkö ykkösmerkki. Ciiran Tähti olisi keulaan päästessään paha ohitettava. Mukaan vielä pahalta paikalta Liisan Tulilintu, jonka ravi on varmistunut paljon ja alla on kaksi voittoa.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on hurjassa kunnossa kilpaileva Ice Wine. 40m pakiltakin Ice Wine kiertää korkealle, ehkä jopa voittoon asti. Kitzune G.G. pääsee juoksulangalta hyvin matkaan ja voi saada juoksupaikan läheltä kärkeä. Myös Amanda Rose kiertää keskikarsinasta voittotaistoon. Perusmatkalta Adanna pyrkii karkuun kovilta takamatkalaisilta ja huippukuski Santtu Raitala vahvistaa rattailla.

Päätöskohteessa Ruopas ja Haukeli Expressen jakavat puolet pelistä. Otetaan suosikeille kuitenkin kolme varmistusta. Hymynvirme pääsee juoksuradalta hyviin asemiin lähelle kärkeä. Mikäli M.A. Piste selvittää voltin viitosradan kiertää sekin tässä korkealle. Jättiyllärinä mukaan vielä Valtroks, rattaillaan Santtu Raitala.

Lähtö1: 2,6,9,11

Lähtö2: 7

Lähtö3: 1,2,6,10

Lähtö4: 5,9,12

Lähtö5: 3,8,13,16

Lähtö6: 2

Lähtö7: 2,6,11,12,16 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *