Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga jatkuu lauantaina kuuden ottelun kierroksella. Porissa kotijoukkue Ässät saa vieraita Jyväskylästä. Tästä ottelusta löytyy myös maistuva pelikohde.

JYP matkustaa lauantaina takuuvarmasti nälkäisen patalauman vieraaksi. Ässien alkukausi on varmasti ollut kannattajille pettymys – etenkin edellinen kotiottelu TPS:ää vastaan jätti paljon hampaankoloon. Joukkue oli erittäin vaisu, ja TPS haki helpot 3 pistettä Turkuun.

Ottelu Hämeenlinnassa oli puolestaan patapaidoilta erittäin kuriton; joukkue otti peräti kahdeksan 2 minuutin rangaistusta.

JYP:in kone on hieman yskähdellyt tällä kaudella. Ajoittain on nähty erittäin hyvää pelaamista, mutta taso heittelee kovasti ottelusta toiseen. Joukkueella ei myöskään ole Liigan kärkijoukkueeksi riittävän laadukasta maalivahtia.

Puolustuspelaaminen ei ole lainkaan organisoitua, mikä on JYP:lle hyvin epätyypillistä. Hyökkäyssuuntaan joukkueessa on paljon potentiaalia. Vaikka ”pappaosasto” voikin olla vaikeuksissa back to back peleissä liikkeensä kanssa, odotan ottelusta selkeästi kerroinasetelmaa runsasmaalisempaa kamppailua.

Kyseessä on kahden epävarman puolustuksen ja kahden epävarman maalivahdin kohtaaminen. Molemmat ovat kuitenkin hyökkäyspotentiaaliltaan laadukkaita joukkueita. JYP-ylivoima on sarjan kärkipäätä, ja Ässä-ylivoimalla on Sakari Salmisen johdollan aineksia paljon nähtyä parempaan.

Patalauma nostaa tasoaan ja esittää kotiyleisölle ensikertaa parastaan. Poimitaan lapulle maistuva yli 5,5 maalia Betssonilta kertoimella 2,23. Panossuositus 7/10.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!