KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligan viides ottelukierros käynnistyy perjantaina mielenkiintoisella ottelulla. Vastakkain ovat Huesca sekä Real Sociedad, jotka ovat kaksi sarjan top 5 -joukkueita maalimäärissä mitattuna. Lopputuloksena lienee verkkojen venytystä molemmissa päissä kenttää!

Kotijoukkue Huesca nousi sensaatiomaisesti Espanjan ylimmälle sarjatasolle täksi kaudeksi. Hienoa työtä tehnyt manageri Rubi nosti joukkueen monien yllätykseksi La Ligaan, mutta mies siirtyi kesän aikana Espanyoliin. Tämä oli Huescalle iso menetys, ja joukkue näyttää myös materiaalinsa perusteella sarjan heikoimmalta.

Sarjanousijan kausi lähti käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Huesca kaatoi avausottelussaan Eibarin vieraissa 1-2 ja nousi ensimmäisessä kotipelissään 2-2 tasapeliin Athletic Bilbaoa vastaan. Kolmannella kierroksella mestari Barcelona antoi todella tylyn oppitunnin ja paukutti kahdeksan byyriä Huescan reppuun.

Pitkälti tämän ansiosta joukkue on maalimäärissä La Ligan ykköspaikalla. Huescan peleissä on nähty keskimäärin peräti 4,25 maalia per ottelu.

Real Sociedad sijoittui viime kaudella La Ligassa turvalliseen keskikastiin. Joukkue koki Huescan tavoin valmentajanvaihdoksen kesällä, ja moni odotti Socieadin siirtyvän puolustavampaan pelityyliin. Tilastot näyttävät toistaiseksi aivan muuta, sillä kausi on alkanut tuloksilla 1-2, 2-2, 2-1 ja 1-2.

Sociedad avasi kauden riemukkaasti 1-2 voitolla Villarrealista. Tätä seurasi 2-2 vierastasuri heikkoa Leganesia vastaan, jossa RSO menetti 0-2 johdon loppuhetken maaliin. Kaksi viimeistä kierrosta ovat tuoneet 2-1 tappion Eibarille ja FC Barcelonalle. Joukkueen ohjelma on ollut tähän asti haastava: kolme vieraspeliä heti kärkeen, jonka jälkeen kotimatsi Barcelonaa vastaan.

Molemmat joukkueet ovat erittäin nälkäisiä hieman heikon alkukauden jäljiltä. Sociedad on sen verran vahvempi joukkue, että se ansaitsee tässä vierassuosikin aseman. Vedonlyöntimarkkina on saanut joukkueiden tasoeron kohdalleen, mutta maalimäärä on pahasti vinossa.

Tarjolla on lähes 2,00 tasoisia kertoimia yli 2,5 maalin tuloksesta. Kaikki Real Sociedadin matsit ovat olleet yli 2,5 maalia tähän asti, ja vastassa on nyt liigan heikoin puolustus. Ottelun lähtökohdat ovat loistavat maaleja ajatellen. Poimitaan kupongille ilta yli 2,5 maalia maistuvalla 1,96 kertoimella (todennäköisyysarvio 60%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!