Ilves 1X2

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina kuusi ottelua. Nostamme tuttuun tapaan esiin kaksi pelivalintaa, joilla haetaan täytettä kassaan. Tällä viikolla Liiga-tipseistämme on osunut 3/4 kappaletta mukavilla kertoimilla 1,65 & 4,50 & 2,35.

JYP-Kärpät

Kotijoukkue JYPin viime kausi oli todellinen katastrofi. Joukkue rämpi sekavan sesongin jälkeen säälipleijareihin viimeisen kierroksen voiton myötä, mutta lähti kesälomille heti avauskierroksella Lukkoa vastaan. Nyt päävalmentajaksi tullut Pekka Tirkkonen rakentaa uutta nousua.

Kausi on alkanut hieman sekavissa merkeissä, sillä otteluissa on nähty sekä hyviä että huonoja hetkiä. JYP avasi syksyn 3-2 kotivoitolla HPK:sta ja taipui viime lauantaina jatkoaikahäviöön Tapparalle. Tällä viikolla ohjelmassa on ollut kaksi reissupeliä lisää, joissa JYP on esiintynyt kokonaisuutena heikosti.

Keskiviikkona JYP jäi täysin HIFK:n jalkoihin ja eilen joukkue oli myös selvästi KalPaa heikompi. JYP heräsi lähinnä pelaamaan päätöserässä, jolloin ottelu oli jo ratkennut. Alkukausi ei viittaa siihen, että JYP olisi pelivoimaltaan edes kahdeksan parhaan joukossa.

Kärpät johtaa Liigaa tasapisteissä Tapparan kanssa. Oululaiset ovat siis ottaneet oman paikkansa, sillä joukkue on pelivoimaltaan sarjan paras. Mielestämme vedonlyöntimarkkina on toistaiseksi aliarvioinut Kärppien kykyä voittaa otteluita.

Jos katsotaan otteluiden lopputulosten taakse, niin Kärpät ei ole varsinaisesti dominoinut peleissään. Se oli eilen myös ajoittain kovassa paineessa Ilvestä vastaan, mutta kokeneen joukkueen rutiini näkyi taas kerran tulostaululla. Kärpät käyttää paikkansa tehokkaasti, ja slovakkivahti Rybar näytti mm. Tampereella erittäin varmalta.

Vihjasimme Kärppien voittoa eilen Ilvestä vastaan kertoimella 2,35. Meidän arvioissamme JYP on pelivoimaltaan vielä luokkaa heikompi, joten oululaisten voittotodennäköisyys on reilusti yli 50 pinnaa.

Betsimarkkina tarjoilee taas Kärpille selvästi liian korkeaa kerrointa, joten poimitaan tämä marja talteen! Kupongille kelpaa etenkin in markkinatoppi 2,20.

Ässät-Ilves

Jos edellisessä kohteessa mainittu JYP pelasi heikon kauden, niin Ässien sesonki oli vuosi sitten vielä paria luokkaa heikompi. Porilaiset haluavat varmasti unohtaa kauden 2018/2019 nopeasti, ja tänä syksynä Ässät hakee uutta nousua Ari-Pekka Selinin johdolla.

Ilmaisetvedot.comin kiekkotiimi suhtautuu porilaisiin varauksella. Nostamme Ässien pelivoimaa merkittävästi vasta sitten, kun hyvistä tuloksista on hieman enemmän näyttöä.

Ässät aloitti kautensa positiivisesti voittamalla Lukon 2-1 ja TPS:n vieraissa 1-3. Esitykset olivat sinänsä kelvollisia, mutta voitoissa näkyi enemmän vastustajan heikko suoritus. Viikolla patapaidat joutuivat ensimmäiseen kunnon testiin ja hävisivät Tapparalle tylysti 0-5.

Tampereen Ilves on ollut vastapelinä tällä viikolla jo kahdesti: vihjasimme keskiviikkona TPS:n voittoa ja eilen Kärppien voittoa Ilveksen vieraana. Molemmat osuivat. Analyytikot odottivat nuorelta joukkueelta paljon ennen kauden alkua, mutta tulokset ovat toistaiseksi tylyjä.

Ilves on hävinnyt kaikki neljä peliään.

Jos katsotaan tulosten taakse, niin joukkueen esityksissä ei ole liiemmin hävettävää. Ilves loi myös Kärppiä vastaan enemmän maalipaikkoja, mutta joukkue tarvitsee nyt voittavan maalivahdin ja itseluottamusta puolustukseen.

Ilves saikin mukavan buustin, kun Lukas Dostal palasi Anaheimin testileiriltä joukkueen maalille. Dostalin avausmatsi oli kuitenkin haastava, sillä veskari hörppäsi heti ensimmäisen vedon sekä 1. erässä että 2. erässä.

Olemme edelleen sitä mieltä, että Ilves on perustasoltaan selvästi Ässiä vahvempi nippu. Dostalin paluu auttaa asiaa entisestään, ja vieraspeli voi sopia tähän kohtaan nuorelle joukkueelle jopa paremmin.

Haetaan Porista yllätystä ja napataan Ilves kupongille. on jälleen markkinoiden kärkeä 2,35 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *