KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 21.9

Oilers – EräViikingit

Salibandyliigan kärkipään ottelussa Helsinkiläinen EräViikkingit matkustaa Esport Areenalle Oilersin vieraaksi. Matsi käyntiin klo 18.30.

Aivan kärkikahinoihin arvioitu Oilers murjoi avauskierroksella heikon OLS:an vieraissa reiluin 3-12 lukemin. Öljydebytantit Justus Kainulainen sekä Heikki Iiskola pääsivät heti pissteiden makuun, kun molemmat nuorten maailmanmestarit takoivat kaksi maalia. Kakkosvitjan keskellä Sylvester Raikamo iski hatullisen ja Markus Markkola säesti vieressä neljällä (1+3) tehopisteellä. Maalilla Joonas Kaltiainen teki tarvittavan ja jatkanee tänäänkin veräjänvartijana.

ErVi oli avausottelussaa vaikeuksissa sarjanousija Karhujen taistellessa pelin aina rangaisstuslaukauksille asti, jossa fuusioseura oli etevämpi ja nappasi kaksi pistettä taskuunsa loppulukemin 7-6.. Karhut oli parhaimmillaan jo kolmen maalin karkumatkalla, mutta vieraille hieman köykäisesti tuomitun viisi minuuttisen aikana Ervi kiri rinnalle. Suurimpina onnistujina mainittakoon nuori Joonatan Lindholm (2+0) sekä paluumuuttaja Janne Hyvönen (0+2). Maalilla Santtu Strandbergilla on varaa parantaa ja ennakkotietojen mukaan mies tänäänkin startti-vuoron saa.

Oilers on ansaitusti asetettu kotiavaukseensa suosikiksi, mutta aivan kertoimien veroisena emme joukkueiden tasoeroa näe. Heikkoa OLS:aa ei voida pitää juuri pitää tasonmittarina ja varsinkin nuoren Oilers-puolustuksen ylle voidaan huoletta laittaa muutama kysymysmerkki. ErVi saa kasaan erittäin kilpailukykyiset kaksi kentällistä eikä kolmosvitjakaan avausottelusta puuttuneiden Perttu Järvisen ja Mika Majalahden paluun jälkeen huono missään nimessä ole. Heikki Luukkonen on joutunut istuttamaan laiturina pelanneen Justus Kainulaisen sentteriksi ja juuri keskikaistalla ErVi on kotijoukkuetta vahvemman näköinen. Me lähdemme rohkeasti vieraiden kelkkaan ja in kärkikerroin +0,5 maalin tasoituksella, jossa jo tasapelilläkin lunastateen on oiva valinta illan derby-otteluun.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 21.9

Oilers-EräViikingit

Eräviikingit +0,5 @2,05 panos 5/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!