Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Toisen kohteen Where Is My Mind starttaa nyt nappisarjassa. Se saa 20m eteen pahimpiin haastajiin. 10.8. Vermossa se oli huippuhyvä tosi kovassa lähdössä ja ilman pussitusta sijoitus olisi ollut paljonkin parempi. Nyt Where Is My Mind vetää normaalina keulasta maaliin saakka. Toinen varma on päätöskohteen Peggy Gou. Viimeksi Porissa Peggy Gou karkasi muilta maisemiin johtopaikalta. Nyt kakkosradalta sillä on jälleen hyvä keulasauma. Siitä sen pitää olla lähellä voittoa. Näin matalan sarjan lähdöissä hevosten kehitys voi olla hurjaakin, mutta luotetaan siihen että kukaan ei ole kehittynyt Peggy Gousta ohi.

Avauskohde pelataan neljällä merkillä. Myrkyri ja Callex ovat nopeita avaajia ja iskevät jo lähdössä yhteen. Callex on ohjastaja Terho Rautiaisen niin halutessa varmasti nopeampi, mutta lopulta sille voi kelvata Myrskyrin selkä. Humiro erottuu kolmantena hevosena hiukan muista, mutta ykkösradan paikka voi olla loukku, kun ulkopuolelta avataan kovaa. Neljäntenä mukaan Helkan Toivo, joka on kunnossa ja saa 9-kaistalta hyvän paikan parijonossa.

Kolmas kohde pelataan myös neljällä merkillä. Full Picture on tehnyt hyviä esityksiä ja kuuluu nyt huippupaikalta joka kupongille. Morris on tehnyt pitemmillä matkoilla vakuuttavaa jälkeä ja pitänee huolen ettei matkavauhti mene kävelyksi. Bolt Kronos on vaarallinen paikalta, kuin paikalta ja ollut voitokas varsinkin Vermossa. Royce Rolls(6%) saa nopeana avaajana hyvän juoksupaikan ja otetaan pikkuyllättäjänä mukaan lapulle.

Neljännessä kohteessa Lemieux Boko ja Callela Kickoff jakavat 75% pelistä. Näillä kahdella pärjää tässä jo pitkälle, mutta vihjeriviin haetaan paria yllätystä. What A Feeling(3%) ja Beauty Erin(2%) saavat nopeina avaajina nappireissut kärjen lähellä ja ovat peliprosenttejaan vaarallisempia.

Viides kohde on tasokas Nelivuotistähti. Salam Aleikum pystyy menestymään juoksulla, kuin juoksulla ja on hyvältä paikalta niukka ykkösmerkki. Planbee pystyy selkäjuoksun jälkeen voittamaan kovia hevosia, mutta on aika tarkka juoksustaan. BWT Gazeau on ollut edellisissään tosi hyvä ja 1-radalta se on perusmerkkejä. Magazine Match on tullut tehtaan takuulla kolmen sakkiin ja nyt lähtöpaikka on mitä mainioin. Mr Stahl (7%) oli ennen paussiaan vahvassa vireessä ja voitto roikkui ilmassa. Otetaan se pikku yllättäjäksi kuukauden paussista huolimatta.

Lähtö1: 1,4,5,9

Lähtö2: 2

Lähtö3: 2,3,4,5

Lähtö4: 1,2,5,9

Lähtö5: 1,2,3,4,6

Lähtö6: 2 Vihjerivin hinta: 32e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *