Pelivihje, ravit, toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuussa varmistellaan kansanvarmat Cantona America sekä Morison. Ei ole sanottua että Cantona America pystyisi ykkösradalta pitämään keulat, kun ulkopuolelta lähtee mm Huters Hero. Kaveriksi kelpaa Stonecapes Picasso, North Lexus sekä nappireissun saava Wicasa Sioux. Morison saattaa hyvinkin voittaa maraton matkan(4160m), mutta varmistan Morisonin takamatkalaisilla. Vixen, Metkutus ja Rapin Aatos ovat vähän pelattuina ja eniten tienanneina maistuvia merkkejä.

Ensimmainen kohde on 3100 volttilähtö. Lapulle päätyy kaksi pitkänmatkan spesialistia, Zeus Kemp ja William Birdland. Vihjerivistä jää pois monta hyvää hevosta. Esimerkiksi Lindy Poppins on elämänsä kunnossa ja pitkä matka sopii myös Gute Band:ille.

Toinen kohde vaatii runsasta rastitusta. Esimerkiksi Siporin Santtu ja Lakan Leija ovat lähes unohdettuja, mutta ihan mahdollisia menestyjiä.

Neljännen kohteen varmaksi kelpaa A.T. Veeti. Keulapaikkaa A.T. Veeti tuskin pystyy puolustamaan mutta kuolemanpaikka lienee tarjolla. A.T. Veeti tulee vapaalta radalta aina rehdisti maaliin asti.

Kuudes kohde psyykataan niin että lähdössä Enjoy Pepper ja Rose Coger ottavat lujaa yhteen kiihdytyksessä. Tämä avaa lopussa saumat takarivin May Rose:lle ja Die Kaiserin:ille. Joensuun pitkällä loppusuoralla kyllä kerkiää kirimään takaakin.

Viimeiseen lähtöön varmaksi keula psyykillä hurjakuntoinen Willow Pride.

Lähtö1: 2,9

Lähtö2: 2,3,4,5,7,8,12

Lähtö3: 1,4,5,9

Lähtö4: 1

Lähtö5: 11,14,15,16

Lähtö6: 5,9,11

Lähtö7: 2. Vihjerivin hinta: 33,60e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *