Fulham 1X2

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantaivakiossa on hieman poikkeuksellinen kuponki, sillä otteluista peräti yhdeksän on Championshipiä. Tarjolla on myös todella herkullinen kuponki, sillä Vakion pelaajat ovat pihalla useamman ottelun voimasuhteista.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyys. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

Tekeekö Pukki maalin? 1€ sijoituksella saat ilta 30€ Huom! Voitoissa ei ole kierrätysvaatimusta, voit kotiuttaa voitot heti. Mikäli Pukki saalistaa syöttöpisteen saat 10€ ilmaisvedon. Vain uusille asiakkaille.

HELPOT POIS TÄSTÄ!

1: Burnley-Norwich (52-25-23)

Burnleyn alkukausi on sujunut varsin kelvollisesti, vaikka taskussa onkin vasta yksi voitto. Otteluohjelma on ollut haastava, sillä joukkue on kohdannut jo vieraissa Arsenalin & Wolvesin ja kotona Liverpoolin. Norwich on myös kohdannut kärkijoukkueita. Kanarialinnut aiheuttivat shokin viikko sitten kaatamalla Man Cityn kotona 3-2. Teemu Pukki oli jälleen mukana kahdessa maalissa ja jatkoi upeaa alkukauttaan. Vakiokansa on hullaantunut pahasti Norwichin menestyksestä ja pelannut vierasjoukkueen ottelussa jopa suosikin asemaan! Tarjolla on herkullinen ykkösvarma vain 34% pelikannatuksella.

2: Manchester City-Watford (87-8-5)

Mestari Cityn kausi sai viikko sitten jo toisen kovan kolauksen, kun Guardiolan joukot hävisivät yllättäen Norwichille vieraissa. City oli jo aiemmin hukannut kaksi pistettä Tottenhamin isäntänä 2-2 -tasapeliin. Viikolla sentään kaatui Shakhtar rutiinilla Champions liigassa. Watfordista tuli ensimmäinen valmentajaa vaihtanut joukkue. Hornets nappasi Quique Sanchez Floresin takaisin seuran peräsimeen, ja avauspeli oli komea esitys Arsenalin isäntänä. Watford dominoi ottelua rajusti, mutta sai palkinnoksi ainoastaan tasapelin. Man City on luonnollisesti jättisuosikki, emmekä usko joukkueen kompuroivan kotikentällä. Ykkönen on erittäin osuva varma.

3: Everton-Sheffield Utd (64-23-13)

Evertonin alkukausi on herättänyt ristiriitaisia tunteita. Toffees on esiintynyt monissa otteluissa hyvin, vaikka pisteitä ei olekaan kertynyt. Viikko sitten tuli turpiin Bournemouthin vieraana, vaikka peli näytti olevan tauon jälkeen hyvin halussa. Sheffield United taipui pelivihjeemme mukaisesti Southamptonille kotikentällä. Blades esiintyi tappiosta huolimatta odotuksia paremmin, ja olisi ansainnut tasapelin. Sarjanousija on ollut yllättävän hyvä koko alkukauden ajan, ja joukkueen ranking nouseekin tasaisesti ylemmäs. Tästä huolimatta, Everton on yhä monta luokkaa laadukkaampi ja tunnetusti kivikova kotijoukkue. Vakiossa ykkönen on pelattu 69% eli hieman liikaa, mutta ei lähdetä tällä kertaa varmistelemaan. Otetaan siis kolmas kotivarma putkeen.

4: Newcastle-Brighton (45-28-27)

Newcastle on kohdannut avauskierroksilla jo Arsenalin, Tottenhamin sekä Liverpoolin, joten yksi voitto on varsin odotettu saldo. Magpies säikytteli myös viikko sitten Liverpool-faneja ottamalla Anfieldilla 0-1 -johdon, mutta lopulta saldoksi tuli odotetusti tappio. Brighton on näyttänyt viime kauteen verrattuna pirteämmältä, mutta joukkue on hukannut paljon pisteitä omiin virheisiin. Viikko sitten se menetti mm. 1-0 johdon yliajalla Burnleyn isäntänä. Seagulls on viimevuotista parempi, mutta suoritusvarmuutta puuttuu. Joukkueet ovat pelivoimaltaan suht sama tasoa, ja vakiokansa näyttää olevan samoilla linjoilla. Kohde on siis varsin oikein pelattu. Nostetaan ykkösen rinnalle vain 24% kannatuksen saanut Brighton.

5: Bristol City-Swansea (38-27-35)

Bristol Cityn alkukausi on ollut mukavaa menoa. Robins hävisi avausmatsinsa kovalle Leedsille, mutta sen jälkeen on pelattu kuusi ottelua tappioitta saldolla 4-2-0. Viikko sitten kaatui Stoke vieraissa maalein 1-2. Swansean saldo on ollut pykälää parempi. Walesilaisjoukkue avasi kauden kuudella tappiottomalla ottelulla (5-1-0), kunnes viikko sitten tuli kuonoon Nottinghamin isäntänä maalein 0-1. Tuo ottelu oli selvästi Swansean kauden heikon. Swansea on pelivoimaltaan pykälää laadukkaampi nippu, joten Bristolin suosikkiasema kutistuu marginaaliseksi. Paras merkki on 31 % pelattu Swansea, haetaan sen rinnalle myös kotivoitto.

6: Wigan-Charlton (42-29-29)

Wigan aloitti kauden voittamalla yllättäen Cardiffin kotonaan 3-2. Tämän jälkeen Latics onkin taipunut takaisin omalle tasolleen ja pelannut kuusi ottelua saldolla 0-2-4. Charlton ei ole suostunut taipumaan odotetulle tasolle – ainakaan vielä. Sarjanousija on pelannut tuloksellisesti huiman alkukauden ja hävisi vasta ensimmäisen kerran viime lauantaina. Addicks taipui kotona Birminghamille maalein 0-1 ja pelasi heikosti. Kokonaisuutena Charlton on ollut hieman onnekas – moni tasainen ottelu on kääntynyt sen eduksi alkukaudella. Sarjataulukko hämää valtavasti joukkueiden välistä tasoeroa. Ei yllätä, että vakiokansa on tässä kohteessa pahasti ulapalla. Wigan on selkeä suosikki, mutta Charlton on saanut jopa 50% pelikannatuksen. 1X on todella hyvä valinta – rohkeimmat voivat pelata myös varman ykkösen!

7: Sheffield Weds-Fulham (30-26-44)

Sheffield Wedsin alkukausi on sujunut hyvin vaihtelevasti, mutta joukkue on varsin hyvin pelivoimansa mukaisella sijaluvulla sarjataulukossa (9). Takana on todella hyvä esitys Huddersfieldin vieraana, josta mukaan tarttui ansaittu 0-2 voitto. Fulhamin väkevä alkukausi on hyytynyt viime kierroksilla. Takana on tasapelit WBA:ta ja Cardiffia vastaan, joita edelsi kotitappio Nottinghamille. Myöskään xG-luvut eivät mairittele, eli Fulham on pelannut heikosti. Vakiokansalla on taas tasoero pahasti hakusessa, eli peliprosentit ovat kohteessa aivan väärin päin. Vain 31% pelattu Fulham kelpaa varmaksi, mutta X2 on yhtä lailla osuva ja fiksu valinta.

8: Cardiff-Middlesbrough (47-30-23)

Valioliigasta pudonnut Cardiff ei ole aloittanut syksyä odotetulla tavalla. Saldona on vasta kaksi voittoa, ja viime kierroksilla Bluebirds on pelannut peräti kolme tasuria putkeen. Cardiff tarvitsee uusia ideoita hyökkäyspäähän, sillä maalipaikkoja ei luoda riittävästi. Middlesbrough kaatoi viikko sitten Readingin 1-0 ja pitkitti tappiotonta putkeaan jo neljään otteluun. Vaikka penkin päässä on uusi manageri, niin tulokset ovat viime kausien tapaan hyvin vähämaalisia. Maalit ovat todennäköisesti kortilla myös Cardiffin kotiluolassa, ja tällä kertaa Vakion peliprosentit ovat myös kohdallaan. Varmistetaan kotivoitto varsin todennäköisellä tasapelillä.

9: Nottingham-Barnsley (58-25-17)

Nottingham Forestin kausi alkoi ikävällä kotitappiolla WBA:lle maalein 1-2. Tämän jälkeen on kuljettu tappioitta kuusi ottelua varsin mukavalla saldolla 3-3-0. Viikko sitten Forest kaatoi jopa kärkijengi Swansean vieraissa 0-1. Sarjanousija Barnsley aloitti kauden yllätysvoitolla Fulhamista. Siinä ilonaiheet sitten ovatkin, sillä seuraavat kuusi ottelua ovat voitoitta rumalla saldolla 0-2-4. Barnsley on yksi sarjan heikoimpia joukkueita ja esiintyy varsin odotetusti. Nottingham on ottelussa hieman alle 60 prosentin suosikki. Vakiokansa on lähtenyt nyt laukalle ja merkinnyt ykköstä peräti 78%. Rohkeille tarjolla ehdottomasti X2 – muiden kannattaa merkitä kohde umpeen. Tasapeli ja vierasvoitto tarjoavat hyvän valuen.

10: Luton-Hull (36-28-36)

Sarjanousija Luton joutui odottamaan avausvoittoaan viidennelle kierrokselle saakka, jolloin Barnsley kaatui vieraissa maalein 1-3. Saldo 2-1-4 on kokonaisuutena hyvinkin pitkälti sitä, mitä Lutonilta tällä tasolla odotettiin. Hull on ottanut vasta yhden voiton, joka tuli toisella kierroksella Readingin isäntänä. Tigers kamppailee Lutonin tavoin sijojen 15-20 maastossa, mutta vierasjoukkue on kyllä perustasoltaan luokkaa parempi. Kotijoukkue on saanut Vakion pelaajilta jostain syystä todella suuren kannatuksen. Tarjolla on siis herkullinen ohipeli, eli 53% merkitty Luton jää pois kupongilta. X2.

11: Reading-Blackburn (37-30-33)

Reading on aloittanut kauden pelivoimaansa nähden odotetusti. Royals on napsinut kaksi voittoa, mutta peliesitysten valossa pisteitä voisi olla enemmänkin. Blackburn hävisi kaksi ensimmäistä peliään, mutta Rovers sai tämän jälkeen juonesta kiinni. Viisi matsia on menty saldolla 3-1-1, jossa ainoa tappio on laatujengi WBA:n vieraana maalein 3-2. Blackburn on pelivoimaltaan kaksikosta vahvempi, joten Readingin kotietu kutistuu pitkälti pois. Ottelu on ennakkoon hyvin vähämaalinen ja tasaväkinen, joten X2 maistuu Veikkauksen peliprosenteilla hyvin. Reading on hieman ylimerkitty.

12: Millwall-QPR (41-30-29)

Monille hyvin hajuton ja mauton Millwall on tukevasti keskikastissa ja suorittaa jälleen yläkanttiin materiaaliinsa nähden. Joukkue on ollut tälläkin kaudella todella tiivis kotiotteluissaan, mutta vieraissa on vaikeampaa. QPR on ollut yksi kauden yllättäjistä. Rangers on voittanut kolme edellistä otteluaan tehden kahdeksan maalia. Joukkueen xG-luvut ovat jatkuvasti erinomaisia, eli QPR on ansainnut pisteensä. Kyseessä on Lontoon paikallispeli, jossa Millwall on reilun 40 pinnan suosikki. Vakiokansa on taas hieman ulapalla todennäköisyyksien suhteen – Millwall on saanut vain 34% kannatuksen. Tarjolla on taas loistava ykkösvarma.

13: Birmingham-Preston (40-28-32)

Birmingham aiheutti viikko sitten Charltonille kauden avaustappion 0-1 -tuloksella. Brummies on yllättävän korkealla sarjataulukossa odotuksiin nähden, ja joukkue on voittanut kolme neljästä edellisestä ottelustaan. Preston on vankkaa ylemmän keskikastin laatua, joten sijoitus playoffs-kisailussa ei yllätä. PNE on pelannut neljä tappiotonta matsia saldolla 3-1-0 ja kaatoi viikko sitten myös laatujengi Brentfordin puhtaasti 2-0. Vierailija on pelivoimaltaan hieman Birminghamia edellä, joten kotivoiton todennäköisyys jää 40 prosenttiin. Vakiossa ykkönen on aavistuksen ylipelattu, mutta suurista marginaaleista ei ole kyse. Merkitse päätöskohde tukkoon, jos kukkaro vain kestää.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Esimerkiksi Birminghamin voitosta pitäisi saada yli 2,50 kerroin (kaava: 100/todennäköisyys eli 100/40 = 2,50), jotta kohde olisi pelattava. Championshipistä pelikelpoisia ideoita ovat Championshipistä mm. Birmingham @ 2,85 , Millwall @ 2,60 (41%) sekä Fulham @ 2,60 (44%).

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:1 Burnley, 2:1 Man City, 12:1 Millwall
Parhaat ohipelit: 6:1X ohi Charlton, 7:X2 ohi Sheff Wed, 10:X2 ohi Luton

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tekeekö Pukki maalin? 1€ sijoituksella saat ilta 30€ Huom! Voitoissa ei ole kierrätysvaatimusta, voit kotiuttaa voitot heti. Mikäli Pukki saalistaa syöttöpisteen saat 10€ ilmaisvedon. Vain uusille asiakkaille.

HELPOT POIS TÄSTÄ!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *