Stoke-Watford X

KERROIN

3.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina poimitaan kupongille betsejä Saksan Bundesliigasta sekä Englannin Championshipista. Nyt toivotaan osumia korkeilla kertoimilla!

Mönchengladbach-Dortmund (klo 21:30)

Kotijoukkue Gladbach lähtee perjantain matsiin hyvällä fiiliksellä. Viikkokierroksella vastaan asettui Werder Bremen, ja Gladbach poistui ottelusta voittajana maalein 1-0. Tulos oli varsin ansaittu ja selkeä parannus puolustuspäässä Stuttgart-ottelun (2-2 FT) jälkeen

Gladbachin tilanne on kokonaisuutena erinomainen. Bremen-voitto oli jatkoa hyvälle putkelle, jonka aikana joukkue on hävinnyt vain yhden kymmenestä ottelusta. Vihjasimme Gladbachia myös kaksi viikkoa sitten Bayernin isäntänä. Tuolloin joukkue käänsi 0-2-tappioaseman lopulta 3-2-voitoksi.

Vierailija Dortmundin tilanne on sen sijaan synkempi. Viikolla BVB pelasi vieraissa tärkeän kärkimatsin Leverkusenia vastaan häviten ottelun maalein 1-2. Kaiken lisäksi Dortmund hävisi myös xG:n yli maalin marginaalilla, eli lukemat olisivat voineet olla myös rumemmat.

Bremen-tappio pudotti Dortmundin viimeistään ulos mestaruustaistelusta. Etumatka Bayerniin on nimittäin jo 13 pistettä. Kisa CL-paikoista käy vielä kuumana, mutta tilanne ei näytä hyvältä. Dortmund antoi myös joulukuussa kenkää päävalmentaja Favrelle. Tulokset eivät ole silti parantuneet.

Kotijoukkue Gladbach on ollut erittäin vaikea voitettava tällä kaudella. Siitä kertoo hyvin saldo 7-7-3. Kotona Gladbach on myös kaatanut sarjan kaksi parasta joukkuetta eli RB Leipzigin sekä Bayern Munchenin. On vaikea nähdä, miten Dortmund voisi olla ottelussa selkeä suosikki.

Me jatkamme Mönchenlgadbachin puolesta betsaamista. Pelataan Gladbach DNB (+0 ahc) n 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 51 %. Voit myös pelata Gladbachin suoraa voittoa 3,10 kertoimella.

 

Stoke-Watford (klo 21:45)

Kotijoukkue Stoke on ollut Valioliigasta putoamisensa jälkeen yksi Championshipin suurimpia alisuorittajia. Alkukausi lupasi vihdoin parannusta asiaan, mutta talven mittaan Potters on jälleen hyytynyt. Takana on nyt viisi voitotonta liigaottelua saldolla 0-4-1.

Viikolla Stoke pelasi heikon Rotherhamin vieraana 3-3-tasapelin. Pistejako oli ottelun tapahtumiin nähden ansaittu. Kyseessä oli harvinainen hulluttelu, sillä kyseessä oli vasta toinen yli 2,5 maalin tulos 12 otteluun. Sarjaan mahtuu myös peräti neljä 0-0-tasapeliä.

Vierailija Watford putosi Valioliigasta viime kauden päätteeksi. Hornets on pysynyt oikeastaan koko kauden playoffs-paikoilla. Kun meno alkoi hyytyä marras-joulukuussa, seurajohto antoi nopeasti kenkää manageri Ivicille. Xisco Munoz on vetänyt joukkoja 20.12.2020 lähtien.

Munoz on johdattanut Watfordin neljään otteluun saldolla 3-0-1. Ainoa tappio on vieraskentällä kärkimatsissa Swanseaa vastaan. Kolme muuta ottelua ovat nollapelejä. Näyttää siltä, että Watfordin tyyli jatkuu samanlaisena kuin ennenkin eli hyvin vähämaalisena.

Stoke ja Watford ovat tahkonneet läpi kauden todella matalilla maalikeskiarvoilla. Peräti 9/10 Watfordin ja 7/8 Stoken edellisistä sarjapeleistä on alle 2,5 maalin tuloksia. Tämänkin ottelun maaliodotus on todella matalalla. Lisäksi asetelma on äärimmäisen tasainen, eikä risti olisi varmasti huono tulos kummallekaan.

Pelataan otteluun alle 2,5 maalia in 1,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 70 %. Otetaan jatkoksi kerran kolmesta osuva tasapeli, jolle irtoaa ilta 3,20 kerroin. Voit säätää tasurin panosta vähän pienemmäksi, jotta jäät voitolle myös muilla U2,5 tuloksilla kuin 0-0 ja 1-1.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *