Lukko 1X2

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona viiden ottelun kierros. Iskemme tuttuun tapaan kiinni kahteen mielenkiintoiseen pelikohteeseen.

Sport-Lukko (klo 18:30)

Liigan jumbojoukkue Sport katkaisi viikko sitten viiden ottelun tappioputkensa KalPan vieraana. Sport otti komean 3-6 voiton, joka tuli tosin täysin vastoin pelitapahtumia. Joukkue palasikin nopeasti maan pinnalle ja hävisi Jukureille lauantaina tylysti 5-0.

Tappio Mikkelissä sinetöi pitkälti vaasalaisten kohtalon. Yhdeksän pistettä kympin sakkiin voi kuulostaa pieneltä, mutta loppusijoitus säälipleijareihin vaatisi käytännössä kauden 41 matsissa kerätyn pistesaldon tuplaamista 19 ottelussa. Se ei tule tapahtumaan.

Sportin tilannetta eivät todellakaan helpota Asplundin ja Vidgrenin pelikiellot.

Vierasjoukkue Lukko on sen sijaan kauden parhaassa iskussaan. Raumalaiset ovat voittaneet huimat seitsemän ottelua putkeen, joista kuusi edellistä varsinaisella peliajalla. Viime lauantaina Lukko haki rutiinivoiton SaiPan vieraana maalein 1-4.

Toistaiseksi raumalaisten peli ei ole ollut mitenkään erityisen vakuuttavaa. Tulosta tulee vähän heikommillakin esityksillä, sillä joukkueesta löytyy todella paljon yksilötaitoa. Lukolla on varaa vielä parantaakin nykyisestä.

Olemme olleet pariin otteeseen Sport-vastaisia viime viikkojen tipseissämme ja sama meno jatkuu myös keskiviikon kierroksella. Lukko kelpaa hyvin peleihin in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57%.

HPK-SaiPa (klo 18:30)

Hallitseva mestari HPK on ollut Liigakauden tasaisin suorittaja. Ritaripaidat keikkuvat viikosta toiseen playoffs-viivan tuntumassa, missä joukkue on sijoittunut tälläkin hetkellä. HPK tulee keskiviikon otteluun ärsytettynä, sillä joukkue hävisi omiin virheisiinsä edellisen kotipelin TPS:n isäntänä.

Kerhon esitykset ovat olleet koko kauden tylsän tasaisia, mutta pisteitä joukkue kerää hyvin. On toki selvää, että Hämeenlinnasta lähti kovasti taitoa Paajasen sekä Turusen myötä. Cody Kunyk on kuitenkin osoittautunut loistavaksi hankinnaksi ja pelaa juuri HPK:n näköistä kiekkoa – järkevää ja voittavaa.

Olemme olleet SaiPa-vastaisia useaan otteeseen vuoden 2019 lopulta lähtien. Sputnikit ovat kiistatta yksi sarjan heikoimmista joukkueista, ja nyt myös betsimarkkina on herännyt ja alkanut hinnoitella SaiPan oikein. Valueta ei siis tällä kertaa löydy HPK:n voitosta.

Tällä hetkellä lappeenrantalaisten ainoa ase on hyvin puolustusvoittoinen pelitapa. SaiPa pyrkii pitämään keskustan hyvin tiiviinä eikä joukkue ota minkäänlaisia riskejä. Pelit ovat todella tapahtumaköyhiä, mutta joukkueella ei ole juuri muita vaihtoehtoja.

Riskitön pelityyli on parantanut samalla myös maalivahtipeliä. Suurin osa vedoista tulee heikommasta sektorista, mikä on nostanut myös Westerholmin itseluottamusta ja torjuntaprosenttia.

Hämeenlinnan ottelusta on lupa odottaa hyvin vähämaalista. SaiPa tulee otteluun riskejä vältellen, eikä HPK ole myöskään erityisen runsasmaalinen joukkue. Alle 5,0 maalia maistuu in 1,87 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *