Phoenix +6

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oklahoma City Thunder-Portland Trail Blazers (klo 03:00)

Portland ja Oklahoma löytyvät läntisen konferenssin sijoilta 3 ja 4. Kyseessä on kahden tasaväkisen joukkueen toinen kohtaaminen parin viikon sisällä.

Tammikuun alussa Oklahoma oli vahvempi Portlandissa lukemin 111-109. Sillon Thunderin kaksikko Paul George ja Russell Westbrook vastasivat 68 pisteestä.

Molemmat joukkueet pelasivat eilen, joten lepoetua ei voi allokoida kummallekaan joukkueelle. Ehkä pieni etu Oklahomalla (vs. New York Knicks), joka pääsi hieman helpommalla kuin Portland (vs. Utah Jazz), ja pystyi rajoittamaan Georgen ja Westbrookin minuutit noin 30:een.

Peli-idea on kuitenkin pelata Portlandia tasoituksella (+5.5), koska eroa joukkueiden välillä ei ennakkoasetelman mukaan ole aivan näin paljoa.

Pelataan Portland +5.5 ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 2/5).

Phoenix Suns-Minnesota Timberwolves (klo 04:00)

Peli-idea kohteeseen on Phoenixin pelaaminen tasoitusvedolla (+6 pistettä). Minnesota on perustasoltaan vahvempi joukkue, mutta tämän hetken markkinalinja (Suns +6) on hieman liian korkea. Joukkueet kohtasivat toissa yönä Minneapolisissa, jolloin Minnesota rynni ohi viimeisellä neljänneksellä ja voitti lopulta lukemin 116-114. Minnesota on pärjännyt selkeästi paremmin kotona kuin vieraissa joten sarjataulukkoa katsomalla ei voi suoraan päätellä joukkueen voimasuhteita otteluun. Tilastojen valossa Minnesotalla on selkeä etu levypallopelaamisessa, joten Phoenixin on todennäköisesti onnistuttava tällä osa-alueella vähintäänkin kohtalaisesti pitääkseen ottelun tasaisena.

Pelataan Phoenix +6 ilta kertoimella 1,90 (panossuositus 2/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!