Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivoon lähdetään kolmella varmalla ja muihin kohteisiin ladataan paljon merkkejä. Avauskohteen Celsius Evo käy varmaksi pikamatkallakin. Ykkösradalta lähtevä, nopea Mark More on pelattu alustavasti niukaksi suosikiksi. Uskon Celsius Evon kuitenkin nykykunnossaan ilmestyvän pian kuolemanpaikalle ja maalisuoralla nähdään kuka on kuka. Toinen varma poimitaan viidennen kohteen Alien Hill:istä. Huonoista lähtöradoista kärsinyt tamma on ollut oikein hyvä vaikeillakin juoksuilla. Nyt huippupaikalta Alien Hill kelpaa varmaksi hiukan ylipelattunakin. Mikäli varmistuksia haluaa, potin räjäyttäjäksi suosittelen 1% Uccio:ta, joka voittaa kohta jossain, sekä väsymätöntä Ashley Face:a 9%. Kolmas varma on kuudennen kohteen Kartier. Kartier Näytti jo Jokimaalla hetken aikaa voittajalta, mutta ei kuitenkaan saanut otetta keulasta hurjastelleesta Pauhiksesta. Nyt Pauhis ei ole vastassa ja Kartierilla mainio lähtöpaikka.

Toiseen kohteeseen pelataan kuusi merkkiä. Wildest Dreams on napannut jo kolme voittoa putkeen ja on ihan mahdollinen tässäkin. Aurora’s Dream saa hyvän reissun ykkösradalta. Edellinen voitto tuli vapaalta radalta. Leemark’s Hector pamautti Vermossa keulaan ja nappasi siitä tolpan. Potin tekijäksi mukaan hyvältä paikalta Pinkabella 1%. Takarivin Top Class Kemp on porukan parhaimmistoa ja kirii korkealle. Furiosa oli viimeksi takarivistä huono, mutta kunto pitää.

Kolmas kohde revitetään kahdeksalla merkillä. Hulluduunari on kunnossa ja jos ravi maistuu koko matkan, on sitä vaikea voittaa. Liinan Liekki otti alkutalvesta voittoja voiton perään ja kuuluu ajoissa peleihin. Santtu Raitala Lähtee Lumi-Pinjalla ajamaan karkuun kovia takamatkalaisia. Humu-Liisa ja Sanahelinä ovat selkeitä pelihevosia 20m pakilta. Tauolta palaava Layla, Kleppe Spödå ja Juoksuradalta hyvin matkaan pääsevä Tähtitie napataan vielä kupongille.

Neljännessä kohteessa Jacques Hyneman varmistetaan laukan varalta. Ravatessaan Jacques Hyneman vaikuttaa muita päätä pidemmältä. Make a Wish H.C. lähtee sisempää kuin aikoihin (3-Rata) ja päässee ainakin lähelle kärkeä. Knockout Ses aloitti kautensa Forssassa puristamalla hyvin ykköseksi.

Päätöskohteen Deangelo on myös ihan hyvä varma vaihtoehto. Vihjeriviin otetaan kuitenkin neljä kaveria. Jätti yllättäjinä kahdelta sisimmältä radalta starttiraketit Lindy Poppins 2% ja William Pine 2%. Excalibur It on kanuunakunnossa, eikä suosikki välttämättä tule ohi, jos jää Excalibur It:n ulkopuolelle. Ice Wine pystyy kehittämään kiukkuisen kirin.

Lähtö1: 3

Lähtö2: 1,2,3,4,9,10

Lähtö3: 1,5,6,9,11,12,13,14

Lähtö4: 3,6,7

Lähtö5: 2

Lähtö6: 2

Lähtö7: 1,2,3,7,10 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *