KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan yhdeksäs ottelukierros huipentuu maanantai-illan otteluun Arsenalin ja Leicesterin välillä. Kyseessä on kahden runsasmaalisen joukkueen kohtaaminen.

Kotijoukkue Arsenal aloitti kauden kahdella tappiolla. Avauskierroksella Manchester City oli vahvempi maalein 0-2, ja toisella kierroksella Gunners taipui Chelsean vieraana 3-2. Tämän jälkeen joukkue on kulkenut voitosta voittoon kaikilla rintamilla: takana on peräti yhdeksän täyttä pistepottia, kun mukaan lasketaan Valioliigan, Liigacupin sekä Eurooppa-liigan ottelut.

On syytä muistaa, että Arsenal on yhä muutosprosessin keskellä. Valmentajalegenda Arsene Wenger jätti kesällä seuran 22 vuoden uskomattoman uran jälkeen. Hänen seuraajansa Unai Emery rakentaa hiljalleen uutta joukkuetta.

Emeryn tulokset ovat olleet hämmentävän hyviä, mutta mukana on myös paljon hyvää onnea. Arsenal ei ole voittoputkesta huolimatta vielä kärkijoukkueiden haastaja.

Vierasjoukkue Leicester on nykyisin vakaa keskikastin joukkue – Ketut taistelevat kuuden suurseuran takana sijoista 7-10. Joukkue menetti kesällä supertähti Riyad Mahrezin, mutta kokonaisuutena taso ei ole viime kaudesta laskenut.

Leicester on sarjan ainoa joukkue ilman tasapeliä. Sen ottelut ovat olleet runsasmaalisia jo usean vuoden ajan, eikä Leicester ole jäänyt maaleitta vielä kertaakaan tällä kaudella. Saldona on vasta kaksi alle kolmen maalin tulosta; toinen ottelu oli hyvin puolustavaa Newcastlea vastaan, ja Wolves-matsissa Leicester sai punaisen kortin jo avausjaksolla.

Vastakkain ovat kaksi sarjan runsasmaalisimpiin kuuluvaa joukkuetta, ja molemmilla on ongelmia myös puolustuspäässä. Arsenalin avaintoppari Laurent Koscielny on yhä sivussa, ja avauksen toppari Sokratis on niin ikään loukkaantuneena. Leicester-puolustuksen takuumies Wes Morgan on puolestaan pelikiellossa.

Ottelun totals-raja on asetettu varsin korkealle, mutta overista löytyy silti pelattavaa. Aasialainen yli 3,0 maalia Pinnaclen 1,82 kertoimella tarjoaa todella mukavan valuen.

Tässä ottelussa on kaikki saumat todella hurjiin lukemiin, ja viime kauden kohtaamisissa nähtiin myös 3-1 & 4-3 lopputulokset. Korkeammat totals-linjat tai tulosvedot ovat myös kokeilun arvoisia pikkurahalla. Maalintekijäveikkauksissa eurot on syytä sijoittaa Alexandre Lacazetten suuntaan.

Kuva: Flickr / Paul Hudson

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!