KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligan yhdeksäs ottelukierros saadaan päätökseen maanantai-iltana, jolloin vastakkain asettuvat Real Sociedad ja Girona. Ottelun asetelma lupaa hyvää maalien kannalta.

Kotijoukkue Real Sociedad on yksi Espanjan pääsarjan ylemmän keskikastin suorittajista. Joukkue ei ole päätynyt 2000-luvun La Ligassa kertaakaan sijan 12 huonommalle puolelle. Tämä kausi on edennyt myös odotusten mukaisesti.

Sociedad kaatoi ennen maaottelutaukoa Athletic Bilbaon kuumassa baskiderbyssä maalein 1-3. Joukkue on pelannut vasta kolme ottelua kotonaan, ja toistaiseksi ilman voittoja. Edellisen kotimatsin Sociedad hävisi Valencialle 0-1, sitä ennen tasattiin pisteet Rayon kanssa 2-2, ja kauden kotiavauksessa joukkue tuli turpaan Barcelonalta 1-2.

Sociedad on ollut pitkään keskiarvoa runsasmaalisempi joukkue La Ligassa. Peräti kuusi tämän kauden kahdeksasta ottelusta on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen, ja Sociedad-puolustus on pitänyt nollat vain yhden kerran.

Vierasjoukkue Girona nousi La Ligaan vuosi sitten. Joukkue yllätti kaikki taistelemalla jopa Eurocup-paikoista kauden loppumetreille saakka. Tämä syksy on alkanut hieman rauhallisemmin, tosin saldona on mm. komea vieraspiste FC Barcelonan kotiluolasta.

Girona oli viime kaudella sarjan 7. runsasmaalisin joukkue. Tämä kausi on alkanut saman suuntaisesti, sillä maalikeskiarvo on kahdeksan ottelun jälkeen 2,88 osumaa – sama luku kuin Real Sociedadilla. Gironan ottelut ovat olleet tähän asti joko todella tylsiä nyhjäyksiä tai erittäin korkean xG:n maalijuhlia.

Vastakkain on kaksi La Ligan keskiarvoa runsasmaalisempaa joukkuetta. Molempien puolustus on pitänyt nollat vasta yhden kerran tällä kaudella. Lähtökohdat ovat hyvät yli 2,5 maalin tulokselle, jolle on tarjolla mukava 1,97 kerroin ilta! Viime kaudella vastaava ottelu päättyi muuten Sociedadin voittoon maalein 5-0.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!