Ässät 1X2

KERROIN

2.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina tuhti kuuden ottelun kierros. Otamme kantaa tällä kertaa kahteen hyvin erilaiseen joukkueeseen. Jyväskylässä uskomme vahvasti kotivoittoon.

JYP-SaiPa

Kotijoukkue JYP pääsee perjantain otteluun mainioista asetelmista. JYP kaatoi viikolla Ilveksen Liigan kovakuntoisimpien joukkueiden kamppailussa 1-3. Jyväskyläläiset olivat myös xG:n valossa selvästi parempi nippu ja kasvattivat voittoputkensa jo kuuteen otteluun.

JYPin pelissä toimii yksinkertaisesti kaikki mahdollinen. Joukkue luo valtavasti maalipaikkoja illasta toiseen ja jättää vastustajansa varsin pieniin maalintekosaumoihin. JYP olisi voittanut myös Ilveksen suuremmilla luvuilla, jos joukkue olisi viimeistellyt paremmin.

Vierailija SaiPa tulee myös perjantain otteluun voitto taskussaan. Sputnikit paransivat kovasti surkeasta KalPa-kotitappiosta ja kaatoivat Pelicansin Kisapuistossa keskiviikkona 4-2. SaiPa tuntuu esittävän silloin tällöin pirteitä esityksiä, kun joukkue pääsee otteluihin levänneenä. Rasitustilanteissa SaiPa on heikko.

Sputnikkien kausi on sujunut kokonaisuutena hyvin. Moni ennakoi SaiPaa jopa sarjan pohjille, mutta joukkue on ollut selkeästi esim. Sportia ja Turun Palloseuraa vahvempi. Pidämme kuitenkin todennäköisenä sitä, että SaiPa valuu talven mittaan säälipleijareiden ulkopuolelle.

JYP-ottelu näyttää ennakkoon todella vaikealta. SaiPalla on ollut suuria ongelmia katkoa vastustajien pitkiä hyökkäysmyllyjä, jotka syövät joukkueen energiaa. Kaarlehto pelasi myös sen verran keskinkertaisesti Pelicans-ottelussa, että vieraiden maalilla voidaan nähdä Westerholm.

Me luotamme kotijoukkueen vahvan vireen jatkuvan ja betsaamme JYP -2,0 maalia n 2,09 kertoimella. Arvio tapahtumalle on 55%.

Sport-Ässät

Kotijoukkue Sport on tällä hetkellä ansaitusti Liigan jumbosijalla. Vaasalaisten tekemisessä näkyy suuri tuska, eikä se helpottanut edes keskiviikon jumbokamppailussa. Sport hävisi TPS:n vieraana 2-0 ja vajosi entistä syvemmälle Liigan pohjalle.

Sport ei ole voittanut varsinaisella peliajalla 12 otteluun. Koko kauden saldona on vain neljä voittoa, joista puolet tuli jo ensimmäisen viiden kierroksen aikana. Piste-eroa on jo säälipleijareihinkin 12 pistetä, joten Sportin kohdalla voidaan pian puhua jo pakkovoitosta. Etenkin otteluissa, joissa se kohtaa Ässien tasoisia joukkueita.

Vaasalaisten peliesitykset eivät ole olleet aivan kamalia, mutta voittamisen kynnys on juuri nyt valtavan suuri. Tuska paistaa kaikesta tekemisessä, ja joukkueen henkilökemioissa on myös pahoja ristiriitoja.

Vierailija Ässät kuuluu niin ikään Liigan alempaan kastiin. Porilaisten tilanne on kuitenkin huomattavasti parempi Sportiin verrattuna. Sijoitus kympin sakkiin on vain pisteen päässä.

Patapaidat hävisivät keskiviikkona tylysti KooKoolle 1-5. Pelillisesti matsi oli varsin tasainen, mutta KooKoo vei pisteet paremmalla viimeistelyllä ja maalivahtipelillä. Alkukaudella suorastaan maagisia otteluita pelannut Ässävahti Aittokallio on hiipunut rajusti, eikä Tarasov ole pystynyt myöskään kantamaan joukkuetta.

Vastakkain on kaksi heikkoa joukkuetta, mutta Sportin tilanne on tällä hetkellä todella paljon heikompi. Otamme kantaa vaasalaisia vastaan ja pelaamme Ässien suoraa voittoa in 2,95 kertoimella! Todennäköisyysarvio tapahtumalle 37%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *