Buccaneers-Rams U48.5

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tampa Bay on ollut yksi kaudella eniten mediahuomiota keränneistä joukkueista. Tähän syynä on ollut New Englandissa 20 vuoden aikana 6 Super Bowlia voittaneen pelinrakentaja Tom Bradyn siirtyminen joukkueeseen. Tampan menestys on ollut hyvää, vaikka hype on välillä mennyt vähän ylikin. Suurin mediahuomio on kohdistunut luonnollisesti Bradyn johtamaan hyökkäykseen, mutta iso tekijä menestyksessä on ollut myös hyvin pelannut puolustus. Tämä osa-alue on ollut saanut osakseen huomattavasti vähemmän huomiota.

Vastustaja Los Angeles Ramsin puolustus on myös ollut erinomainen varsinkin viimeisen kuukauden ajan ja on kantanut joukkuetta. Tilastoissa tämä ei täysin näy, koska esim. Miami teki joukkuetta vastaan reilusti pisteitä, mutta tarkemmin katsottuna Miami teki yhden TD:n puolustuksen toimesta ja toisen puntin palautuksella, joten noista ei voi Ramsin puolustusta syyttää. Puolustuksen ja spessujoukkueiden tekemät touchdownit vaikuttavat merkittävästi tulokseen, mutta noihin liittyy paljon sattumaa ja näin ollen ne tuovat vääristymää tilastoihin.

Ramsin hyökkäyspää koki ison menetyksen viime pelissä, kun hyökkäyksen linjasta loukkaantui sen tärkein pelaaja Andrew Whitworth. Ramsin pelinrakentaja Jared Goff ei ole parhaillaan silloin kun vastustaja saa häneen painetta ja ilman Whitworthia Ramsin linja tulee olemaan vaikeuksissa Buccaneersin puolustuksen etukenttää vastaan.

Vedonlyöntimarkkina nähdäkseni yliarvostaa hieman Tampan hyökkäystä ja vastaavasti aliarvostaa joukkueen puolustusta. Samoin Ramsin puolustus ei mielestäni myöskään näytä saavan ansaitsemaansa arvostusta. Näin ollen pelivalintani otteluun on alle 48,5 pistettä, jolle Pinnacle tarjoaa kertoimen 1,88 ja joka toteutuu arvioni mukaan 56 % todennäköisyydellä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *