New Jersey 0.5

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan vain muutama ottelu, mutta löysimme silti mielenkiintoisia betsikohteita. Mukana on myös pelaajaspessu!

Pittsburg-New Jersey

Penguins kohtaa kotonaan viime aikoina kelpo formissa olleen New Jersey Devilsin. Penguinsia koetellaan oikein urakalla ja joukkueen loukkantumislistalta löytyvät: Crosby, Bjugstad, Letang ja Schultz. Henkistä hyvinvointia ei varmasti paranna kaksi peräkkäistä jatkoaika tappiota Islandersille ja viimeiseen viiteen peliin mahtuu ainoastaan yksi voitto äsken päävalmentajansa erottaneen Toronton kustannuksella.

Mistään isoista arvoista ei voida tällä kertaa puhua ja markkina on toiminut tehokkaasti, mutta viime aikoina pelinsä löytäneen New Jerseyn +0.5 tasoitus menee kieltämättä arvon puolelle. Seurojen edellisessä kohtaamisessa 16.11 Devils vei kotonaan pidemmän korren 2-1 ja joukkue on saanut Sami Vatasen takaisin sekä Penguins menettänyt Bjugstadtin ja Schultzin. Tosin Hörnqvist ei pelannut silloin.

Kahden ottelun yössä ei hirveästi kohteita ole tarjolla, mutta peliksi maistuu Devils +0.5 Pinnaclelta 1.88 kertoimilla

Otetaan kylkeen vielä pieni viihdeveto samalta talolta, eli Taylor Hall tekee maalin Pinnaclelta @ 3.12.

Hall on tällä kaudella tehnyt ainoastaan 2 maalia 78 laukauksesta (2.8%). Asialle ei tietenkään ole varmuutta (gambler’s fallacy), mutta tällä tasolla voisi kuitenkin odottaa, että tapahtuisi pieni positiivinen regressio kohti uran 10.5% maalinteossa.

Maalinteko ei ole toistaiseksi tosiaan maistunut Taylorille tällä kaudella, vaikka syöttöjä on kasassa jo oikein mukavat 15kpl, mikä on enemmän kuin mitä yhdelläkään joukkuetoverilla on pisteitä. Annetaan Hallille kuitenkin karvan yli 1/3 mahdollisuus maalinteolla, joten pieni lisäjännitys on paikallaan.

Ottawa-NY Rangers

Ottawa Senators kohtaa kotonaan New York Rangersin ja etukäteen tähän otteluun ei tehnyt kieltämättä mieli koskea ollenkaan. Mutta. Juuri korvanappiin kantautuneiden tietojen mukaan Ottawan todella aliarvostettu pakki Zaitsev matkustaa kotimaahan henkilökohtaisten syiden takia. Herra pelaa aina kovat minuutit ja tekee kovaa jälkeä alivoimalla eikä korvaaja löydy Senatorsilta. Tähän päälle, kun lisätään Ottawan muut poissaolot: Namestnikov, Anisimov, Callahan, Gaborik, Ryan, Sabourin ja Bransström alkaa Rangers olemaan todella houkutteleva kohde vaikka Zibanejad ja Marc Staal ovat luonnollisesti poissa.

Another setback joukkueen ollessa pienessä loukkaantumiskriisissä ei ole koskaan helppo este kiivettäväksi ja tässä kohtaan Rangersin luulisi toden teolla haistavan veren. Joukkue otti kaiken lisäksi edellis yönä todella ison päänahan Washington Capitalsista, joten itseluottamus alkaa hiljalleen palautumaan edes hetkeksi. Joukkueen otteluohjelma on ollut viime aikoina kova ja tulokset menneet vastaan, mutta voitolla Rangers menee Ottawan ohi sarjataulukossa, joten panoksia ei varmasti puutu.

Uutisten myötä peliksi maistuu Rangers ML ilta 2.02 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *