Washington

KERROIN

2.09
0
pv
0
t
0
min
0
s

Washington palaa viikon verran kestäneen vieraskiertueensa jälkeen takaisin kotikaukaloonsa Capital One Arenalle, jossa se saa vastaansa Chicago Blackhawksin. Washington pelasi reissunsa aikana vieraissa yhteensä neljän matsin verran ja onnistui voittamaan näistä kolme. Voitot napsuivat Minnesotasta (2-5), Coloradosta (2-3 JA) sekä Montrealista (4-5 JA). Ainoan tappion joukkue kärsi Winnipegille (3-1).

Chicago päätti hiljattain antaa kenkää pitkäaikaiselle päävalmentajalleen Joel Quennevillelle ja hänen paikkansa otti 33-vuotias Jeremy Colliton, joka oli aiemmin toiminut Chicagon AHL-joukkue Rockford IceHogsin päävalmentajana. Tilastojen valossa tämä valmentajan vaihdos ei ole joukkueen peli-esityksiin mitään suurta muutosta tuonut, vaikkakin Chicago on tällä erää pelannut neljä ottelua perätysten, joista joukkueelle on pisteitä jaettu. Toisaalta Hawksit ovat myös hävinneet vieraskaukalossa kuudesti perätysten.

Washingtonin otteet ovat puolestaan olleet hyvää luokkaa, eikä peliotteisiin ole liiemmin joukkueen avainpelaajiin lukeutuvien Evgeny Kuznetsovin sekä T.J. Oshien loukkaantumiset päässeet vaikuttamaan. Lisäksi mikäli historian havinaa aletaan tutkimaan niin selviää että Washington on ollut kotijäällään viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana melkoisen ikävä vastustaja -> Kun katsotaan keskinäiset ottelut 12.10.2008 asti niin Caps on vienyt kotonaan voitot Hawksia vastaan 9-1.

Aloittavat maalivahdit tulee olemaan kotijoukkueen puolelta Braden Holtby ja vierailijalla Corey Crawford.

Näkisin että Washington saa hyvän vieraspelivireensä tuotua mukanaan myös kotikaukaloon ja näin ollen Chicagon vaikeudet vieraissa saavat jälleen yhden ottelun verran jatkoa.

Pelataan ille kotivoittoa kertoimella 2.09. Panossuositus 3/5.

 

Lue täältä lisää NHL-vihjeitä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!