Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin vaikeanoloinen vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen suursuosikki Lipassi kilpailee huippukunnossa ja taulusta löytyy pelkkiä ykkösiä. Pitkältä pakilta Lipassilla on juoksulangan paikka, mistä porukan paras hevonen pääsee hyvin matkaan ja on melko pian kärjen kimpussa. Viimeksi Porissa Lipassi ei voittanut Rekilammen Saulia kovin paljoa, mutta toisaalta se teki vain tarvittavan ja kovempaakin olisi päästy. Lipassi on kierroksen todennäköisin voittaja ja kelpaa jättisuosikkinakin varmaksi. Viidennen kohteen Astrum on ykkösradalta lähellä kokomatkan johtoa. Teivossa Astrum hallitsi lähtöä keulasta ihan miten halusi. Ulkopuolelta ainakin Effronte Photo ja Lindy Poppins lähtevät kovaa, mutta ei niiden pitäisi valjakon mittaa eroa saada Astrumin ulkopuolelta ja suosikin selkä kelpaa molemmille. Jos varmistella haluaa, Unique Creation oli Vermon pitkällä matkalla huippu hyvä suoraan tauolta. Kuolemanpaikalta kolmanneksi tsempannut ruuna voi parantaa startti alla ja suuriin systeemeihin se on selkeä kakkosmerkki.

Avauskohteeseen pelataan kuusi merkkiä. 40m takamatkalta lähtevä Hotlinki on kanuunakunossa, mutta laukat ovat ennemmin sääntö kuin poikkeus. Viereltä lähtevä Viesmanni tekee tasaisen hyvää jälkeä, mutta isossa lähdössä, pitkältä pakilta, se tarvitsee myös tuuria. Tulipiirto spurttasi Jokimaalla toisesta ulkoa terävästi voittoon ja nyt se saa ainakin ensimmäiset keulat. Profiililla on alla kaksi laukkaa, mutta sitä ennen se kamppaili toistuvasti totoon. Vastatuuli on voitokas hevonen ja menestyy taas, jos Antti Tupamäki saa sen luovittua pois ykkösradan syövereistä. Potintekijäksi mukaan Suvionni(5%), jota laukat vaivaavat, mutta edellisen laukattoman starttinsa se voitti pitkällä, yli kilometrin kirillään.

Myös toiseen kohteeseen revitetään kuusi merkkiä. Ypäjä Oriente lähtee keskeltä rataa kovaa ja on suosikki keulahevoseksi. Siitä sen ohittaminen ei olisi helppoa muille. Anna K. Garden (8%) lähtee riittävän kovaa saadakseen juoksun kärkipäässä. Kun muistaa Arnie’s Emilien (8%) kanuunajuoksun Oulussa, ei sitä voi jättää vähän pelattuna lapulta pois. Furiosa on kova peli tähän lähtöön ja voi voittaa jopa radalta 12. Potin tekijäksi mukaan huippupaikalta Voice Of Reason (2%), jolla on alla kaski huti-starttia, mutta kesältä hyviä esityksiä. Rattailla vahvistaa ensimmäistä kertaa Esa Holopainen.

Neljäs kohde on alle 30 000e tienanneiden tulinen maili. Winners Lane on lähellä kokomatkan johtoa, jos pystyy puolustamaan ykkösradalta keulat. Ainakin ulkoradoilta Activist (1%) lähtee kuin tykin suusta ja voi pärjätä, jos välttää kuolemanpaikan. Xet Diablo on voittanut puolet kauden starteistaan ja on perusmerkkejä. Double Strike saa kuskin niin halutessa nätin sisärata reissun ja spurttaa lopun tosi kovaa, jos saa tilat.

Kuudennen kohteen suosikki Be The One saa yhden varmistuksen. Making Match on saanut kolme starttia alle tauon jälkeen ja alkaa olemaan valmis voittoon. Vermossa se tsemppasi johtavan rinnalta hienosti neljänneksi kovassa porukassa. Suosikki Be The One teki viimeksi hienon kirin aivan porukan hänniltä ehtien voittoon.

Päätöskohde pelataan kolmella kovalla. Willow Pride on palasi Poriin tauolta ja hävisi vain hurjalle Main Stagelle. Tamma voi startti alla parantaa paljonkin. Main Stage sai viimeksi samoista asemista Willow Priden kiinni ja jyräsi kuolemanpaikalta huipputammasta ohi. Kolmas kova on Consalvo, joka sai vihdostaviimein voiton Porista uudella SE-tuloksella 13,4.

Lähtö1: 2,4,7,11,15,16

Lähtö2: 2,4,5,6,10,12

Lähtö3: 15

Lähtö4: 1,5,7,9

Lähtö5: 1

Lähtö6: 1,5

Lähtö7: 7,12,16 Vihjerivin hinta: 43,20

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *