Jönköping

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jönköping-Sirius (klo 18.00)

Jönköpingsin tilanne näyttää pelkkää tuloslistaa katsottaessa melko pahalta mutta mitään paniikkinappulaa on silti turha vielä kaivaa esiin. Otteluohjelma on ollut erittäin haastava eikä tekeminen kaukalossa ole mitenkään heikkoa ollut. Ennalta heikommat Fagerhult sekä Höllviken ovat kaatuneet ilman suurempia urotekoja ja tänään punaisilla on jälleen oiva sauma palata takaisin voittokantaan. Puolustuksessa Emil Nilssen on ottanut isoja steppejä eteenpäin ja mies tulee olemaan vahvasti tyrkyllä myös ensi vuoden MM-kisajoukkueen takalinjoille. Otto Weidman ei ole vuoden takaisen loukkaantumisen jälkeen vielä löytänyt takaisin omalle tasolleen mutta toisaalta Joel Wadsten on vastannut entistä isompaan rooliin mainiosti. Gustav Jansson on maalinsuulla mies paikallaan ja antaa tällä sarlla jälleen edun joukkueelleen.

Viime kaudesta hurjasti uusiutuneen Siriuksen peli on myös yskähdellyt. Illan otteluun joukkue matkaa kuitenkin voitto takataskussaan, kun Thorengruppen taipui aiemmin viikolla pelatussa ottelussa lukemin 5-4. Suomen Kevin Söderling on takonut yhdessä Kasper Brobyn kanssa erittäin kovaa tulosta ja yhdessä Billy Nilssonin kanssa kolmikko muodostaa Siriuksen selkeästi parhaimman hyökkäysketjun. Pelillisesti Sirius ei ole vakuuttanut alkuunkaan ja sarjan top-8 joukkueita vastaan kyyti on ollut todella kylmää (5 ottelua, maaliero 23-54) ja lähinnä joukkue on roikkunut erikoistilanteiden ja vastustajan virheiden ansiosta peleissä mukana. Carl Kostov-Bredberg on edelleen pitkäaikaistoipilaana sivussa, mutta muuten suurempia poissaoloja ei päivän kokoonoanossa ole.

Me olemme koko alkukauden liputtaneet Jönköpingsin puolesta eikä vielä ole syitä kääntää takkia. Kotijoukkue on illan vierailijoita laadukkaampi joukkue ja ilman suuria virheitä jää pisteet tänään JIK:in haaviin. Kotikaukalossaan JIK on viihtynyt Siriusta vastaan erinomaisesti ja uppsalalaisten viimeinen voitto Jönköpingsin urheilutalolla on nähnyt pävänvalonsa viimeksi vuonna 2014. JIK palaa voittokantaan noin kuusi kertaa kymmenestä ja Bethardin 1,74 kerroin kelpaa viikon päätteeksi kupongille mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *