Juventus-Fiorentina U3

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian pääsarjassa pelataan tiistaina kaksi ottelua. Nostamme esiin pelivalinnan molemmista – yhden handicap-betsin sekä yhden totals-vedon.

Crotona-Parma (klo 19:30)

Kotijoukkue Crotona on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Ensimmäinen kolmannes on ollut tähän asti juuri niin vaikea, kuin ennakkoon on odotettu. Crotone on napannut 13 ottelustaan vain yhden ainoan voiton. Sekin oli toisesta nousijasta, Speziasta, kotikentällä.

Viikonloppuna Crotone oli aseeton Sampdorian vieraana häviten vieraissa 1–3. Tätä ennen joukkue haki Udineselta 0–0-tasapelin, mutta oli tuossakin ottelussa xG:n perusteella todella heikko. Crotone on tehnyt vain 11 maalia koko kaudella, joista reilu kolmannes (4) tuli yhdessä ottelussa Speziaa vastaan.

Vierailija Parma joutui viikonloppuna Juventuksen käsittelyyn ja hävisi puhtaasti 0–4. Tätä ennen Parma ehti pelata kuitenkin neljä tappiotonta ottelua ja oli paria minuuttia vaille voitossa kiinni jopa sarjakärki Milanin vieraana.

Parman kausi on kokonaisuutena sujunut suht ennakoidulla tavalla. Joukkue on tehnyt Crotonen jälkeen vähiten maaleja ja kerännyt pisteitä pitkälti puolustuspelin kautta. Parma on osunut seitsemän edellisen ottelun aikana vain neljä kertaa.

Vastakkain on siis kaksi heikkoa hyökkäystä. Crotonelle kyseessä on pakkovoitto, mutta joukkue on altavastaaja jopa Parmaakin vastaan. Crotonen pelivoima on yksinkertaisesti niin matala, että seuran selviäminen kuiville olisi kauden päätteeksi valtava yllätys.

Emme usko Crotonen venyvän yllätykseen tässä ottelussa. Pelin asetelma sopii lisäksi mitä parhaiten vierasjoukkueelle, joka voi pelata tuttua puolustuspeliä. Crotonen on yritettävä hallita ottelua ja hyökätä, mikä on sille vaikea rasti.

Betsataan Parman voittoa n 2,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 44 %. Voit myös valita Parma DNB (Parma +0) vaihtoehdon, jos haluat pienentää riskiä.

 

Juventus-Fiorentina (klo 21:45)

Kotijoukkue Juventus lähtee kalenterivuoden viimeiseen otteluun hyvällä fiiliksellä. Viikonloppuna kaatui vieraissa Parma 0–4 erinomaisella esityksellä. Samalla joukkue kuittasi aiemman kotipelin, jossa Juventus oli yllättävän heikko Atalantan isäntänä.

Kauden alku on ollut mielenkiintoinen, sillä Juventus on Milanin ohella ainoa tappioton joukkue. Vanha Rouva on kuitenkin pudottanut pisteitä yllättävän paljon etenkin heikkoja joukkueita vastaan. Nämä tasapelit ovat maksaneet sarjan kärkipaikan.

Vierailija Fiorentina on palannut yhden hyvän kauden jälkeen takaisin alisuorittajien kastiin. Viola on voittanut koko kaudella vasta kaksi ottelua, ja joukkue on näin ollen taas mukana putoamiskamppailussa.

Fiorentinalla on takana kaksi kotiottelua, joista olisi pitänyt saada enemmän pisteitä; Hellas Verona sekä Sassuolo. Viola päätyi tasapeliin molemmissa matseissa, eikä ollut erikoinen edes xG:n valossa. Tasapelit tiesivät myös joukkueen pitkän, voitottoman putken, jatkumista.

Vierasjoukkue voitti kauden kaksi ensimmäistä matsiaan, mutta tämän jälkeen on tahkottu 11 peliä ilman täyttä pistepottia. Tämä trendi ei varmasti käänny hyvävireisen Juventuksen vieraana.

Ottelun maaliodotus on mielestämme paljon markkinan arviota matalampi. Juventuksen kivikova puolustus on todella vaikea paikka Fiorentinalle, jolle Juve on ollut myös perinteisesti lähes ylitsepääsemätön vastus. Fiorentina on tehnyt kuudessa edellisessä kohtaamisessa yhden maalin Juventuksen reppuun.

Betsataan aasialainen alle 3,0 maalia in 1,81 kertoimella. Saat rahasi siis takaisin tasan kolmen maalin lopputuloksella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62 %. On hyvin todennäköistä, että näemme Juventuksen 1–0/2–0 -voiton.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *