West Ham +1 ah

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan maanantaina kaksi ottelua, jotka ovat viimeiset ennen jouluaattoa. Löysimme pelivalinnan molemmista matseista!

Burnley-Wolves (klo 19:30)

Kotijoukkue Burnley lähtee Wolvesin kaatoon hyvällä fiiliksellä. Joukkueella on takana kaksi vaikeaa vierasmatsia, joista Burnley nappasi neljä pistettä päästämättä maaliakaan. Torstaina 0-0-tasapeli Villaa vastaan, jota edelsi 1-0-voitto Arsenalin kotiluolasta.

Burnleyn kausi lähti käyntiin hirvittävän heikosti saldolla 0-1-5 ensimmäisestä kuudesta ottelusta. Viimeiset kuusi peliä ovat sen sijaan kulkeneet jo saldolla 2-3-1, mikä on kevyesti keskikastin tahtiin. Kaiken takana on hurjasti tiivistynyt puolustuspeli.

Burnley on aina pärjännyt Valioliigassa 1-0-voitolla ja tiiviillä joukkuepelillä. Viime viikkoina Clarets on näyttänyt taas tämän taktiikan toimivuuden. Ainoa tappio kuudessa ottelussa on Manchester Cityn vieraana.

Wolves palasi viikkokierroksella voittojen tielle kaatamalla Chelsean vaikeassa kotipelissä. Joukkue nousi 0-1-tilanteesta tasoihin ja iski voittomaalin ottelun lisäajalla. Tätä edelsi kaksi kirvelevä tappio Villalle loppuhetkien maalilla ja selkäsauna Liverpoolilta.

Wolves nousisi rästipelinsä voittamalla kahdeksan parhaan joukkoon, joten ei kausi nyt suuri pettymys ole. Joukkueelta on kuitenkin puuttunut viime vuosina nähtyä tasaisuutta. Wolves on myös hävinnyt yllättävän monta peliä tänä syksynä huomioiden sen, miten vaikeasti se on ollut voitettavissa aiemmin.

Vastakkain on kaksi vahvaan puolustuspeliin nojaavaa joukkuetta. Ottelun lähtökohdat ovat hyvin vähämaaliset. Wolves lähtee suosikkina, mutta ei se pelivoimaltaan mahdottomasti parempi joukkue ole. Vierailta on yhä sivussa tärkeä ykköskärki Raul Jimenez. Mielestämme betsimarkkina jatkaa Burnleyn aliarvioimista.

Betsataan tähän peliin poikkeuksellisesti tasapeliä n 3,15 kertoimella. Ottelun maaliodotus on niin matala, että ristille voidaan kellottaa jopa 34 % todennäköisyys. Myös Burnley +0,5 tasoitus on pieni value, mutta risti on tässä kohtaa hieman fiksumpi pelivalinta.

 

Chelsea-West Ham (klo 22:00)

Kotijoukkue Chelsea on harvinaisen tilanteen edessä, sillä takana on kaksi peräkkäistä tappiota. Ensin Blues taipui Evertonin vieraana 0-1, jota seurasi kitkerä 1-2-vierastappio Wolvesille viikkokierroksella. Nyt kurssi olisi saatava nopeasti käännettyä oikealle uralle.

Ennen Everton-tappiota Chelsea pelasi peräti 17 matsia putkeen ilman yhtään selkäsaunaa varsinaisella peliajalla. Blues on näyttänyt erittäin vahvalta sekä Mestarien liigassa että Valioliigassa. Viimeiset tappiot ovat olleet myös epäonnisia pelitapahtumiin nähden, joten niihin ei ole syytä ylireagoida.

West Hamin tilanne on toinen, sillä takana on erinomainen putki otteluita. Viime viikolla joukkue jäi tosin 1-1-kotitasuriin Palacen kanssa, jota voidaan pitää pettymyksenä. Tätä ennen kaatui Leeds vieraissa erinomaisella esityksellä.

Hammers pelaa kokonaisuutena parasta kauttaan pitkään aikaan. Kahden avaustappion jälkeen joukkue on kerännyt saldon 6-3-2 edellisestä 11 ottelusta. West Ham on esiintynyt myös positiivisesti pelikentällä, joten hyvä alku on täysin ansaittu.

Vaikka Chelsean tappioihin ei kannata ylireagoida, Blues on juuri nyt hieman horjuvassa tilanteessa. Itseluottamusta pursunnut joukkue on voitettu kaksi kertaa putkeen, ja yhtäkkiä mestaruustaistelu on vaihtunut jo 8. sijaan sarjataulukossa.

West Ham on todella laadukas nippu, eikä mielestämme niin suuri altavastaaja, mitä markkina kertoo. Betsataan West Ham +1 aasialainen tasoitus in 2,05 kertoimella. Hammers on hävinnyt vain yhden edellisestä kuudesta Valioliigan kohtaamisesta Chelseaa vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *