Huesca +0.5

KERROIN

2.14
0
pv
0
t
0
min
0
s

Werder Bremen -1 ah

Olemme poimineet perjantain futistarjonnasta kolme mielenkiintoista pelikohdetta. Tarjolla on betsi Englannista, Saksasta sekä Espanjasta.

Bundesliiga: Werder Bremen-Vfb Stuttgart (klo 21:30)

Bundesliigan 23. kierros käynnistyy Bremenin ja Stuttgartin välisellä kohtaamisella.

Kotijoukkue Werder Bremen on ollut koko 2010-luvun ajan sarjataulukossa sijojen 8-14 välissä ilman suurempaa vaaraa putoamisesta. Tämäkin sesonki on sujunut tasaisesti ilman draamaa, ja Bremen on kerännyt varsin ansaitun saldon 8-7-7.

Takana on varsin hyvä viiden ottelun tappioton putki. Bremen haki viikko sitten tasapelin Herthan vieraana ja kaatoi edellisessä kotimatsissa Augsburgin peräti 4-0. Yhdeksästä edellisestä ottelusta Bremen on hävinnyt vain kärkiseura Dortmundille ja RB Leipzigille.

Vierailija Stuttgartin kausi on ollut puolestaan tuskaa täynnä. Joukkue voitti kauden kymmenestä ensimmäisestä ottelusta vain yhden, joka tuli sattumalta juuri Bremeniä vastaan kotona.

Tayfun Korkutista tuli lokakuun alussa Bundesliigan ensimmäinen potkut saanut päävalmentaja. Ohjat ottanut Markus Weinzierl ei ole saanut mitään merkittävää parannusta, sillä Stuttgart on pelannut saldolla 3-1-11 hänen alaisuudessaan.

Bremen on tällä hetkellä merkittävästi vahvempi joukkue. Tämän lisäksi Stuttgartin vierassaldo on katastrofaalisen huono: 1-1-9 maalierolla 7-27. Viiden edellisen reissupelin saldona on viisi tappiota maalierolla 1-12.

Poimitaan vetoihin ilta aasialainen -1 tasoitus Bremenille kertoimella 1,95. Kyseessä on loistava value. Voit myös ottaa hieman enemmän riskiä ja napata -1,5 handicapin selvästi korkeammalla kertoimella. Bremenin team totals (yli 1,5 tai 2,5 maalia) on myös hyvä idea.

Valioliiga: West Ham-Fulham (klo 21:45)

Valioliigan ottelukierros sisältää tällä viikolla poikkeuksellisesti kaksi perjantain ottelua. Peli-idea löytyy Lontoon paikallispelistä, jossa kohtaavat West Ham sekä Fulham.

Kotijoukkue West Ham on tällä hetkellä hyvin pitkälti tasonsa mukaisella sijaluvulla 10. Takana on kaksi hyvää tulosta altavastaajan asemasta: Hammers pelasi 1-1 vierastasurin Palacen kanssa edellisellä kierroksella ja pakotti tätä ennen myös Liverpoolin pistejakoon.

West Hamin riesana ovat olleet loukkaantumiset jo pidemmän aikaa. Riveistä on yhä sivussa hyödyllisiä miehiä, mutta ykköstykki Marko Arnautovic tekee paluun lasaretista tähän otteluun.

Vierasjoukkue Fulham on yhä vaikeuksissa sarjan pohjilla. Mökkiläiset vaihtoivat marraskuun puolivälissä manageria ensimmäisenä Valioliigaseurana, mutta kokenut Claudio Ranieri ei ole pystynyt ihmeisiin.

Fulham on pelannut koko kauden aivan kelvollista futista, mutta joukkueen puolustuspää vuotaa jatkuvasti kuin seula. Fulham on päästänyt ylivoimaisesti eniten maaleja Valioliigassa ja peräti 10 enemmän kuin sarjajumbo Huddersfield.

Takana on kuuden ottelun jakso, jossa Fulham on hävinnyt viisi matsia. Ainoa voitto tuli kotona Brightonista, ja tuossakin pelissä joukkue oli ensin 0-2 tappiolla.

West Ham on vahva kotijoukkue ja luo varmasti paikkoja pariin maaliin Fulhamia vastaan. Arnautovicin paluu auttaa entisestään, ja itävaltalaiskärjen takana häärivät hyvässä iskussa olevat wingerit Michail Antonio sekä Felipe Anderson.

West Hamille tarjotaan peräti 1,87 kerrointa ottelun voitosta illa. Tämä tarjous maistuu erinomaisesti!

La Liga: Espanyol-Huesca (klo 22:00)

La Ligan 25. ottelukierros käynnistyy häntäpään matsilla Espanyol vastaan Huesca.

Kotijoukkue Espanyolin kausi on sujunut hyvin kaksijakoisesti. Joukkue pelasi loistavan alkusyksyn ja keikkui pitkään jopa Eurocup-paikoilla. Meno hyytyi totaalisesti marraskuun alussa, jolloin Espanyol hävisi kuusi matsia peräkkäin. Edelliset 13 kierrosta on kulkenut saldolla 2-2-9.

Espanyol on tappioitta kolme matsia peräkkäin, mutta tämäkin on lähinnä hyvää onnea. Joukkue sai ansaitsemattomat tasurit Valenciaa ja Villarrealia vastaan. Rayo kaatui näiden välissä 90. minuutin maalilla 2-1.

Vierasjoukkue Huesca on yksi tämän kauden nousijoista. Pienen budjetin seura on sarjajumbona varsin odotetusti, mutta Huesca ei ole todellisuudessa näin heikko joukkue.

Peliesitykset ovat olleet hyvinkin kelvollisia jo reilut kymmenen kierrosta, mutta Huesca ei ole saanut palloa maaliin tekopaikoista huolimatta. Joukkue hävisi maanantaina Athletic Bilbaolle 0-1, mutta tämäkin matsi oli tasainen. Tätä ennen Huesca pelasi kolme ottelua ilman takaiskua kaataen Gironan 0-2 ja Valladolidin 4-0.

Espanyol ei ole tällä hetkellä merkittävästi Huescaa vahvempi joukkue. Viime kierrosten hyviin tuloksiin ei kannata reagoida nyt liikaa. Vedonlyöntimarkkina on näin tehnyt, joten poimitaan lapulle Huesca +0,5 tasoituksella n herkullisella 2,14 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!