Palace +0.5

KERROIN

2.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain pelikohteet poimitaan tällä kertaa Valioliigasta sekä Serie A:sta. Ottaako Juventus runsasmaalisen kotivoiton ennakkoon selvässä matsissa Crotonea vastaan?

Serie A: Juventus-Crotone (klo 21:45)

Kotijoukkue Juventuksella on takana heikosti sujunut viikko. Ensin Vanha Rouva hävisi Napolille tärkeän kärkikamppailun 0-1. Kyseessä oli hyvin epäonnekas tulos Juventuksen kannalta. Tämän jälkeen Juve hävisi myös Portolle Mestarien liigassa, tosin, 1-2-tappio ja vierasmaali pitävät asetelman vielä vahvana.

Ennen kuluneen viikon tappioita Juventus pelasi todella vahvan jakson vuoden 2021 puolella: 11 ottelua saldolla 9-2-1. Joukkue eteni myös äskettäin Coppa Italian finaaliin Atalantaa vastaan. Serie A-kausi on ollut ehdoton pettymys, mutta rästipelin voitolla ero sarjaa johtavaan Interiin olisi vain 5 pistettä.

Vierailija Crotone pelasi todella heikon kotiottelun Sassuoloa vastaan. Joukkue oli alusta asti vaikeuksissa ja hävisi täysin ansaitusti maalein 1-2. Crotone oli xG:n mukaan lähes 1,5 maalia heikompi, mikä on todella vaisu suoritus alkuasetelmiin nähden.

Sassuolo-tappio oli Crotonelle jo neljäs peräkkäinen. Ennen sitä, joukkue hävisi Milanille 0-4, Genoalle 0-3 ja Fiorentinalle 1-2. Kahdeksan edellistä ottelua ovat sujuneet saldolla 1-0-7. Crotonen verkkoon on tehty näissä otteluissa keskimäärin 2,9 maalia per matsi.

Maanantain ottelun asetelma on hyvin selkeä. Juventus lähtee matsiin jättisuosikkina, ja betsarit jännittävät sitä, pysyykö Crotone perässä. Meidän mielestämme ei. Crotone yllätti Juven syksyllä kotonaan venymällä onnekkaaseen 1-1-tasapeliin. Nyt luvassa on kyllä selkäsauna.

Crotonen vierassaldo 0-2-9 maalierolla 9-30 on kamalaa katseltavaa. Juventuksella lienee vielä extra motivaatio maaleihin heikon viikon jäljiltä. Betsataan yli 3,5 maalia n 2,20 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 52 %.

 

Valioliiga: Brighton-Crystal Palace (klo 22:00)

Kotijoukkue Brightonilla on takanaan mikäpä muu kuin kotitasapeli. Seagulls on pelannut kotona saldon 1-7-4, mikä kertoo paljon joukkueen ongelmista. Viikko sitten Brighton väänsi 0-0-tasapelin Aston Villaa vastaan. Jälleen kerran, joukkueella oli mahdottomia ongelmia saada paikoista maaleja.

Brightonilla on kokonaisuutena menossa erinomainen putki. Seagulls on pelannut kuusi edellistä matsia tappioitta saldolla 3-3-0. Voitot ovat tulleet myös kovissa paikoissa: Leeds & Liverpool vieraissa sekä Tottenham kotona. Kaikki täydet pistepotit 1-0-tuloksilla.

Vierailija Crystal Palancella on puolestaan takana ruma 0-3-kotitappio Burnleylle. Palace oli alusta asti köysissä ja pelasi surkean ottelun. Ruma tappio oli täysin ansaittu, ja Wilfried Zahan poissaolo näkyi kyllä karulla tavalla joukkueen otteissa.

Crystal Palacella on muutenkin menossa heikompi jakso. Seitsemän liigaottelua on pelattu saldolla 2-1-4. Ainoat voitot ovat Newcastlesta ja Wolvesista, eikä Palace ollut hyvä näissäkään otteluissa. Vahva alkukausi pitää seuran kuitenkin kaukana putoamisviivalta.

Vastakkain on kaksi joukkuetta, joille maalinteko tuottaa tuskaa. Brighton on kauden parhaassa vireessään ja tehnyt silti maksimissaan yhden maalin seitsemän matsia putkeen. Palace kärsii puolestaan Zahan poissaolosta ja yleisesti heikosta vireestä.

Betsimarkkina on vääristynyt pahasti Brightonin suuntaan. Palacelle tällainen vierasaltavastaajan asema on sopinut myös perinteisesti erittäin hyvin. Pelaamme Palace +0,5 tasoituksella in 2,20 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 51 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *