Lukko

KERROIN

1.86
0
pv
0
t
0
min
0
s

Alkukaudella heikosta kotipelaamisesta kärsinyt Lukko on alkanut vihdoin suorittaa myös kotiyleisön edessä. Liigan nopeimpiin pelaajiin lukeutuva kanukki Danforth on myös hiljalleen noussut pistepörssin kärkipaikoille. Danforth muodostaa tämän hetken kuumimman tutkaparin yhdessä DeFazion kanssa.

Lukon pelaaminen on tällä hetkellä erittäin hyvin tasapainossa, ja joukkueen terveystilanne on erinomainen. Viimeisissä peleissä Lukon hyökkääjät ovat saaneet laajalti onnistumisia, ja joukkue näyttää jäällä rennolta.

KalPan maalivahtiongelma on paisunut jo kestämättömäksi. Joukkue päästää luvattoman helppoja maaleja omiin ja joutuu tekemään järkyttävän määrän työtä yhdenkin maalin eteen. Oman maalinedustan puolustaminen on myös KalPalla ollut suurennuslasin alla. Hetken aikaa se jo näytti paranevan, mutta nyt toiminta näyttää taas suorastaan katastrofaaliselta.

Puolustajien kovuus ja ilkeys puolustaessa omaa maalia puuttuvat KalPan pelistä lähes täysin. Joukkue tuntuu myös olevan suorastaan kipsissä, eli henkistä vahvuutta ei ole lainkaan. KalPan selkäranka katkeaa luvattoman helpolla, eikä uskoa tunnu löytyvän nousuun taka-ajoasemasta.

Ottelun merkitys on iso molemmille. KalPan ”kipsi” yhdistettynä ottelun tärkeyteen ei kuitenkaan lupaile hyvää Savolaisille. Lukko on tällä hetkellä kaikilla pelin tärkeillä osa-alueilla niin paljon KalPaa edellä, että hyvin vaikea on uskoa Savolaisten kykenevän pisteille Raumalla. in tarjous 1,85 riittää jälleen 3/5 panostukseen. Pelipäivänä tuskin tämän tasoista kerrointa enää jäljellä!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!