Orlando -8

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Orlando Magic-Chicago Bulls (02:00)

Orlando on hyvässä vireessä ja noussut puskista kolkuttelemaan itäisen konferenssin pudotuspelipaikkaa. Joukkue on voittanut edellisestä kahdeksasta ottelusta seitsemän ja kaatoi mm. Milwaukeen vieraissa 20 pisteen erolla.

Chicagon esitykset heittelevät pelistä toiseen ja joukkueen virettä on haastava arvioida. Vaikka Orlandon kohtaamiseen osuisikin hyvä päivä, on Orlandolla silti kotiedun ja motivaation myötä selkeä etulyöntiasema ottelussa.

Orlando on puolustanut edellisissä otteluissa erittäin hyvin ja kun Chicago ei ole hyökkäyspelin osalta sarjan vahvimpia joukkueita, voidaan ottelusta odottaa Lauri Markkasen joukkueelle vaikeaa ja jokaisen pisteen olevan kovan työn takana. Magicin materiaali on tasaisempi ja penkki laadukkaampi joten odotamme pisteiden jäävän Orlandoon yli 8 pisteen erolla.

Orlando mahtuu top 10:iin seuraavissa keskeisissä tilastoissa: Vapaaheittoprosentti (10/30), puolustuspään levypallot (8/30), menetykset (8/30) ja virheet (5/30). Chicago vastaavasti on top 10 joukkue ainoastaan vapaaheittoprosentissa (8/30).

Pelataan Orlando -8 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 3/5) ja Alle 216,5 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 2/5).

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!