Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivin ainoa varma löytyy päätöskohteesta. Deep Blue Font palasi tauolta Teivoon ja oli heti jättihyvä. Se riuhtaisi vajaa puolikas jäljellä toisesta ulkoa tulisen kirin, ehtien toiseksi. Global Beware sai vetää keulasta haluamaansa vauhtia ja sen ”kuuluikin” voittaa siitä, vaikka Deep Blue Font sai jo hetkeksi otteen. Nyt Startti alla Deep Blue Font voi vielä parantaakin. Lähtöpaikka on hyvä, kun edestä lähtevä MAS For You on rivakka avaaja.

Avauskohteen ykkösmerkki on perusmatkalta lähtevä Mountain Zlatan, jolla on alla kaksi voittoa. Jokimaan starttinsa se voitti viimeksi pitkällä kirillä ja sitä enenen keulasta, mihin se pääsee nytkin. Toinen paalun hevosista, Rocket Unicorn (2%) saa paikan suosikin takaa ja saa lopussa mahdollisuuden, mikäli kiritilat aukeavat. Divine Striker punnersi Vermossa kuolemanpaikalta kolmanneksi. Samanlaisena se menestyy tässäkin. Noren Luxi on hiukan ylipelattu viimekertaisen puutumisen jälkeen, mutta otetaan se pienessä lähdössä lapulle mukaan. Angel Face Kiri Teivossa voittoon ja Mikkelissäkin neljänneksi. Nyt se on jostain syystä aivan unohdettu (4%).

Toinen kohde pelataan neljällä merkillä. Rocky Cobbler teki kanuuna kirin Teivossa 4-ulkoa, ehtien toiseksi. Samanlaisena se on erittäin lähellä voittoa. Austin palasi pikku tauolta Vermoon ja teki ihan kelvollisen esityksen. Nyt se on melko köykäisessä porukassa, hyvältä lähtöpaikalta pakkorasti. Caboose on hevosena lähdön parhaimmistoa, mutta lähtöpaikka on huonoin mahdollinen. My Queen Hunter’s saa ykkösradalta nappireissun ja kuuluu ajoissa peleihin.

Kolmas kohde pelataan kahdella uransa aloittavalla hevosella. Pekka Korpi tuskin tuo, Quadriofoglion kilparadoille, mikäli sillä ei olisi menestys saumaa. Veijo Heiskasen Space Oddity aloitti uransa Vermossa 20.10, missä laukkasi pahoin, mutta näytti laukan jälkeen että vauhtivaroja pitäisi olla tähän tehtävään.

Neljäskohde on 3120m kolmelta eri paalulta. Make It Up lähtee vetämään letkaa ja voi aivan hyvin pärjätä. Fantom Factor sai Tammikuussa uransa avausvoiton, eikä sen viime sijoitukseen (14) kannata tuijottaa, kun tehtävä oli mahdoton. Takamatkalta peleihin viimeksi voiton napannut Kyle Web, kunnossa oleva Royalsky sekä pitkisitä matkoista nauttiva voimanpesä Morris Match.

Viidennessä kohteessa Villieläin ja Rannan Pomo ratkovat erittäin todennäköisesti voiton. Vihjerivi pelataan näillä kahdella. Isompiin systeemeihin mukaan Pirttilän Olga (2%) ja Briljantti Buugi (7%). Molemmille käy matkana 3120m oikein hyvin.

Lähtö1:1,2,3,4,5

Lähtö2: 1,8,9,10

Lähtö3: 1,2

Lähtö4: 2,7,10,11,13

Lähtö5: 2,6

Lähtö6: 9 Vihjerivin hinta: 40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *