Tottenham +0.5

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliiga palaa taas tuttuun formaattinsa parin tynkäkierroksen jälkeen. Nostamme kupongille kaksi kohdetta, joissa altavastaajilla on hyvät saumat pisteille.

Crystal Palace-Newcastle (klo 17:00)

Kotijoukkue Crystal Palace lähtee Newcastlen kaatoon heikossa hapessa. Roy Hodgsonin joukot ovat hävinnet kolme viimeistä otteluaan ja pelanneet jo seitsemän matsia ilman voittoa. Edellisellä kierroksella Palace hävisi täysin pystyyn Evertonin vieraana 3-1.

Lontoolaisten kausi sujui erinomaisesti vuoden vaihteeseen saakka. Joukkue oli tasaisessa keskikastissa ilman huolia putoamisesta. Viime aikojen vire on pudottanut Palacen pikkuhiljaa turhan lähelle putoamisviivaa.

Vierailija Newcastlella on takanaan myös tappio. Harakat hävisivät sunnuntaina Arsenalin vieraana tylysti 4-0 ja päästivät vieläpä kaksi maalia yliajalla. Tällä kertaa Newcastlen vahvasti toiminut puolustus ei mahtanut mitään.

Isossa kuvassa Newcastle on edelleen odotuksiaan paremmilla sijaluvuilla (13). Ennen Arsenal-ottelua Harakat pelasi neljä tappiotonta ottelua, joiden aikana joukkue kohtasi kovan trion Evertonin, Chelsean ja Wolvesin.

Newcastle on koko kauden suoriutunut hyvin tällaisista otteluista, jossa se voi rauhassa ryhmittyä puolustusasemiin. Joukkueen pallonhallintaluvut ovat todella matalia, mutta tyyli on tuottanut tulosta. Hodgsonin Palace haluaisi usein pelata samalla kaavalla, joten nyt joukkue on ongelmissa.

Palacen kotietu on lisäksi lähes mitätön, sillä joukkue on kerännyt usean kauden ajan enemmän pisteitä vieraskentällä. Betsaamme Newcastle +0,5 in 1,96 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Chelsea-Tottenham (klo 19:30)

Illan myöhäisottelu on myös lauantain mielenkiintoisin. Kyseessä on todellinen Valioliigan klassikko ja Lontoon paikallispeli.

Kotijoukkue Chelsea oli pelivihjeissämme myös maanantaina, kun se kohtasi Manchester Unitedin kotonaan. Tipsasimme tuolloin Chelseaa vastaan, ja lopputulos oli kannaltamme suotuisa: Chelsea hävisi Unitedille maalein 0-2.

Kyseessä oli jo neljäs peräkkäinen voitoton ottelu Chelsealle. Kun Spurs voitti myös sunnuntaina oman ottelunsa, Chelsean etumatka kaventui nelossijalla vain yhteen pisteeseen. Alkutalvella joukkue näytti jo lähes sementoineen statuksensa CL-sijoilla.

Tottenham ahkeroi puolestaan viikolla Mestarien liigassa. Mourinhon miehistö oli vaikeassa paikassa RB Leipzigin isäntänä, kun pitkäaikaispotilas Kanen lisäksi myös Son puuttui ottelusta. Spurs hävisi lopulta ansaitusti 0-1.

Valioliigassa Tottenham on hivuttautunut koko ajan lähemmäs Chelseaa. Joukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan: sunnuntaina kaatui Villa 2-3, tätä ennen Manchester City 2-0 ja Norwich 2-1. Spurs on pelannut kahdeksan edellistä matsia varsin tyydyttävällä 4-2-2 saldolla.

Viikolla sivuun joutunut Son puuttuu yhä vierailta pitkäaikaispotilas Kanen kanssa. Chelsealla on kuitenkin omat ongelmansa, kun avauksen hyökkääjät Abraham, Pulisic ja Hudson-Odoi ovat telakalla. Tämän lisäksi tärkeä Kante on myös ulkona.

Joukkueiden pelivoimassa ei ole tällä hetkellä pahemmin eroa. Tottenham saa aivan liian korkeita kertoimia, joten betsit vieraille: Spurs +0,5 @ 2,23 . Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 53%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *