Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros koitetaan selvittää kahdella varmalla. Avauskohteen Rallin Muisto jatkaa kovassa kunnossa. Turussa se laukkasi voltin neloselta pahoin, eikä sillä ollut enää asiaa kärkitaistoon. Luotetaan Rallin Muiston pääsevän nyt auton takaa ravilla matkaan, kun ulkopuoleltakaan ei lähde hevosta. Ravilla Rallin muiston kuuluu voittaa tämä lähtö. Kolmannen kohteen suosikki Arctic Grown puutui pahoin kuolemanpaikalta lauantaina Vermossa. Niinpä kyvykkääksi tiedetyn orin suosikkiaseman voi kyseenalaistaa. Otetaan tylysti ohipeli ja rastitaan varmaksi Xenia Comery. Tammalla jää välillä kaasu pohjaan, mutta nyt pikamatkalla se voi kestää maaliin asti. Nopeana avaajan sillä on hyvät saumat päästä keulaan ja siitä se voi hyvänä päivänään vetää maaliin asti. Jos rivin hinnan haluaa tuplata, kannattaa Arctic Grown ottaa mukaan kupongille.

Kakkoskohteessa kolme hevosta erottuu muista. Villi Vilpertti on on hyvin sarjassa sisällä suurimmalla voittosummallaan. Kauden avauksessa se oli Turussa vain tasainen, mutta voi nyt startti alla parantaa paljonkin. Pastori oli Helmikuun lopulla oikein hyvä toinen Forssassa. Nyt vastus ei ole kovimmasta päästä ja voittoon on hyvät saumat. Nevan Lupaus ei pysynyt Forssassakaan ravilla, mutta paikkasi laukkansa tulemalla rehdisti maaliin asti, ehtien vielä kolmanneksi.

Neljäskohde palataan neljällä merkillä. Bramee lienee porukan kyvykkäin ja se voi ihan hyvin vetää tässä lähdöstä maaliin. Luosalan Taiston taulu ei tee sille kunniaa, mutta se on juossut tätä kovemmissa lähdöissä. Sillä on nyt tauon jälkeen startti alla, joten paikat pitäisi olla auki. Junjori pärjää näissä tehtävissä, jos pysyy ravilla. Mukaan vielä Briljantti Buugi, niin lähdön pitäisi olla ”tukossa”.

Viides lähtö on 3100m matka, joka pelataan viidellä merkillä. Perusmatkan Rawit on hyvänä päivänään oikein hyvä hevonen ja ihan mahdollinen voittaja. Eventful Swampilla on kaksi voittoa alla ja se saa nätin reissun kärkipäässä. Takamatkan Fantom Factor on tehnyt hyviä esityksiä koko talven ja kirii taas korkealle. Morris Matchin kyvyt ja voimat riittävät voittoon mutta kaarrejuoksussa on ollut ongelmia. Rowhill’s Killer on voittanut molemmat tämän vuoden starttinsa ja on perusmerkkejä.

Päätöskohteessa haetaan suursuosikki Mr Stahl:lle pari varistusta. Ray Boy osaa voittaa, kuten se Teivossa ja Jokimaalla näytti. Se voitti molemmissa neljännestä ulkoa, joten sen ei ole ihan pakko päästä kärjen lähelle voittaakseen. Amperage Hanover (6%) on ollut kärkipäässä viime startit ja nyt siltä riisutaan kaikki kengät, joten kirin pitäisi irrota entistä paremmin.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 5,6,7

Lähtö3: 5

Lähtö4: 4,5,8,10

Lähtö5: 1,3,5,10,11

Lähtö6: 4,5,6 Vihjerivin hinta: 18e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *