Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoen rivi pelataan kahdella varmalla. Neljännessä kohteessa luotetaan Skyfall Shine:n koko matkan johtoon. Viimeksi Vermossa se laukkasi pahoin lähtöön, mutta ei se mikään laukkuri ole. Eli eiköhän se nyt taas ravilla lähde. Kahteen edelliseensä se kiihdytti sekä Vermossa, että Teivossa kärkeen, ja veti maaliin saakka. Nopeana avaajana se on nytkin keulasta erittäin lähellä voittoa. Pahin haastaja on Credit To Love, joka kuitenkin tasaisena avaajana antaa kiihdytyksessä tasoitusta. Toinen varma on päätöskohteen Benguirion Jet. Kyseessä on Seinäjoki Race, jossa voittajalle on luvassa 70 000e palkinto. Alessandro Gocciadoro on viime vuosina tuonut kovia hevosia Suomen suuripalkintoisiin lähtöihin. Benguirion Zet pitäisi ennakkotietojen mukaan olla hevonen, jonka voi ilmoittaa lähtöön, kuin lähtöön, koko maailmassa. Uskotaan viisaampia ja pelataan Italiantuonti varmaksi.

Avauskohde pelataan viidellä merkillä. Delightful Moment on niukka suosikki. Starttiraketti avaa keulaan ja vetää siitä pitkään. Piccadilly avaa myös kovaa, mutta en usko että se pystyy puolustamaan keuloja Delightful Momentia vastaan. Joka tapauksessa se saa reissun aivan kärkipäässä, ehkä johtavan takana. Ilos Sansibar (6%) pystynee lataamaan sen verran lähtöön, että pääsee suosikki kaksikon taakse kolmanteen sisälle. Sieltä se vaatii hieman tuuriakin, mutta ei se ihan mahdoton ole voitonkaan suhteen. Bond Eagle ei voinut Porin maililla Piccadillylle mitään, mutta sen tehtävä oli pikamatkalla takarivistä vaikea. Mukaan vielä potintekijäksi Vinci Power (2%), joka tarkan reissun päätteeksi tulee loppua tosi kovaa.

Toisen kohteen suosikki on Bridge Commander. Porissa se sai keulat ensimmäisen puolikkaan jälkeen, jonka jälkeen lähtö oli käytännössä ohi. Oikein varma voitto. En Candy Till (7%) voitti Kaustisella mailin keulasta myös varmoin ottein. Siltä riisutaan nyt kaikki kengät. Samoin Dazzling Press:ltä joka teki Kuopiossa erittäin väkevän esityksen kuolemanpaikalta, voittaen tuon lähdön. Ivar Journey tehnyt kovaa tulosta Ruotsin puolella ja kuuluu ajoissa lapulle. Jymy-yllättäjänä mukaan aina rehdisti maaliin punnertava Mr Reddington (2%), jonka vauhdit eivät ole aivan samat kuin suosikeilla, mutta mahdollisen ylivauhdin jälkeen se runnoo korkealle.

Kolmas kohde on Tammadivisioonan finaali, jossa tikulla on 10 000e ykköspalkinto. Suosikiksi pelattu Callela Ladybird on oikein lupaava nelivuotias, mutta puolentoista kuukauden paussilta, joten varmistuksia kaivataan. Samalta paalulta ykkösradan Chrissies Symphony(6%) ja Jula Netprice saavat hyviltä paikoilta juoksut kärkipäässä. Takamatkan Arnie’s Emilie:llä on surkea lähtöpaikka ja kierrettävää riittää. Hevosena se on kuitenkin lähdön parhaimmistoa. Mukaan vielä hiukan unohdettu Edgeuptotop (8%).

Viides lähtö pelataan neljällä. Global Beware:lla on surkea lähtöpaikka, mutta hevosena se on timanttia tähän lähtöön. Spicleback Face on voittanut Ruotsissa kovia ikäluokkalähtöjä, eikä sen kykyjä Suomessa vielä oikein tiedetä. Tuskin sitä tänne tuodaan terveisiä tuomaan, varsinkin kun lähtöpaikka on yksin 40m pakilta. Way To Go pilasi viimeksi laukkaan, mutta voitti sitä ennen keskipitkän matkan Kaustisella. Mukaan vielä Gogobet Sisu, joka sai tauon jälkeen startin alle Oulussa ja voi parantaa paljonkin.

Kuudennessa kohteessa suursuosikki Morison saa yhden varmistuksen. Veeran Poika teki Porissa tykkikirin kaukaa takaa ja ohitti jopa Morisonin. Jo Kaustisella Hannu Hietanen luotti omaansa ja ajoi kuolemanpaikalta. Silloin se ei vielä riittänyt, mutta kyllähän ohjastaja jotain omastaan tiesi. Morison voittanee, jos juoksu ei mene aivan pieleen, mutta Veeran Poika (11%) on oikein maistuva varmistus.

Lähtö1: 1,2,3,4,5

Lähtö2: 1,2,4,5,6

Lähtö3: 1,4,6,10,15

Lähtö4: 2

Lähtö5: 8,10,15,16

Lähtö6: 3,9

Lähtö7: 2 Vihjerivin hinta: 50e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *