Hertha-Union Berlin O2.5

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan perjantai-iltana mielenkiintoinen Berliinin derby. Kauden ensimmäinen kohtaaminen meni sarjanousija Unionille, joten maksaako Hertha nyt kalavelat?

Kotijoukkue Hertha Berlin lähtee matsiin hyvällä itseluottamuksella. Takana on xG:n valossa kiistatta yksi kauden parhaista esityksistä. Hertha suorastaan murskasi vieraissa Hoffenheimin maalein 0-3. Tämä oli tervetullut buusti vaikean alkukauden jälkeen.

Kyseessä oli myös avausmatsi ja avausvoitto uudelle päävalmentajalle. Kokenut Bruno Labbadia otti ohjat juuri ennen koronabreikkiä ja näyttää saaneen Herthan rivit ojennukseen. Tätä ennen joukkuetta ehtivät jo valmentaa Ante Covic ja Jurgen Klinsmann.

Vierasjoukkue Union Berlin on yksi kauden sarjanousijoista. Eikä mikä tahansa sarjanousija, sillä piskuinen duunariseura on ensimmäistä kertaa Bundesliigan kirkkaissa valoissa. Union on myös historian viides entiseltä Itä-Saksan alueelta Bundesliigaan noussut seura.

Kuten on nähty niin usein aiemminkin, vähin odotuksin kauteen lähtenyt sarjanousija on yllättänyt. Union keikkuu sijalla 12 peräti seitsemän pistettä putoamisviivan yläpuolella. Nykyinen pistemäärä voi hyvin riittää jo säilymiseen.

Me lähdemme ennakoimaan Berliinin derbyyn maaleja. Kotijoukkue Hertha on ollut erittäin runsasmaalinen edellisissä liigapeleissään. Viime viikon 0-3 voitto oli jo kuudes yli 2,5 maalin tulos putkeen ja peräti 8/10 edellisestä ottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia.

Vierailija Union Berlin on pelannut puolestaan 16 matsia putkeen vähintään kahteen maaliin, eli ”over”-tulos on ollut vähintään huulilla koko ajan. Peräti 7/10 edellisestä pelistä on myös yli 2,5 maalia.

Kun ottelun totals-raja on Saksan pääsarjaan todella matala, vain 2,5 maalia, niin over-betsi maistuu oikein hyvin. Pelataan ille yli 2,5 maalia 1,91 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *