Brasilia-Peru U2.5

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American lohkovaiheen päätöskierros alkaa lauantai-iltana, jolloin A-lohkon sijoitukset ratkaistaan. Kisaisäntä Brasilian lohkossa on vielä kaikki auki! Molemmat ottelut alkavat klo 22:00 Suomen aikaa.

Brasilia-Peru

Kuten edellä tuli jo mainittua, Brasilia toimii tämän vuoden Copa American pelipaikkana. Maa nauttii poikkeuksellisesta kotiedusta, mutta tähän asti se näyttää toimineen keltapaitoja vastaan.

Selecao on kovien paineiden alla, sillä taustalla on nöyryyttävät MM-2014 kotikisat, joissa Brasilia romahti kuuluisaan 1-7 -tappioon Saksalle. Nyt menestystä on tultava, ja joukkueen on pärjättävä lisäksi ilman Neymaria.

Brasilia on pelannut nyt kaksi ottelua ja jäänyt nollille molempien avausjaksolla, mikä on kuulunut buuauksina yleisössä. Fanit eivät anna armoa, ja paineet kasvavat. Maa tosin nappaa jatkopaikan Perua vastaan myös tasapelillä, eikä edes tappio pudota Brasiliaa ulos kahdeksan joukosta.

Suurempi ongelma on kuitenkin joukkueen pelaaminen. Jatkopaikka lohkosta ei pahemmin auta, jos kisat päättyvät puolivälieriin.

Peru nappasi avausvoittonsa kaatamalla Bolivian toisella kierroksella. Joukkue toipui hyvin Bolivian avausmaalista ja sai tärkeän 1-1 -tasoituksen juuri ennen taukoa. Toisella jaksolla Peru teki ansaitusti kaksi maalia lisää ja vei 1-3 voiton.

Vedonlyöntimarkkina on reagoinut Brasilian esityksiin rajusti, ja tasoitusvedoissa on tapahtunut suuria liikkeitä Perun suuntaan. Jopa niin paljon, että Brasilia -1,5 on pieni value. Tämä veto ei kuitenkaan maistu, sillä tasapeliä kelpaa niin hyvin molemmille joukkueille.

Olemme vihjanneet menestyksekkäästi underia Brasilian kahteen aiempaan peliin, eikä tätä linjaa ole syytä muuttaa. Ottelun lähtökohdat ovat myös täydelliset vähämaalisuuteen. Brasilia on tuskaillut maalinteon kanssa koko turnauksen ajan, eikä kumpikaan joukkue ota lohkon tilanteen vuoksi turhia riskejä.

Perun kannattaa pitää puolustus tiiviinä myös 1-0 tappiolla, sillä 1-1-1 saldo positiivisella maalierolla riittää lähes varmuudella jatkoon myös kolmannella sijalla.

Kuten aiemmissa ennakoissa on jo mainittu, Brasilia on huomattavasti yleistä luuloa vähämaalisempi joukkue. Se ei ole päästänyt turnauksessa vielä yhtään maalia, ja luvassa on todennäköisesti kolmas nollapeli. in alle 2,5 maalia kertoimella 2,10 maistuu erinomaisesti.

Bolivia-Venezuela

Bolivia lähti vuoden 2019 Copa Americaan selkeästi A-lohkon heikoimpana joukkueena. Kaksi ensimmäistä kierrosta ovat myös kertoneet vahvasti joukkueen tasosta.

Bolivia on pysynyt molemmissa otteluissa kelkassa ensimmäisen jakson. Brasiliaa vastaan tilanne oli 0-0, ja Perua vastaan joukkue johti vielä 45. minuutilla ennen 1-1 -tasoitusmaalia. Tasoero on tullut sitten selväksi toisella jaksolla.

Kaksi tappiota tarkoitta sitä, että Bolivia on melko todennäköisesti ulkona jatkosta, vaikka se nousisi Venezuelan ohi lohkon kolmanneksi. Tosin, takaportti on vielä olemassa, kiitos C-lohkon. Sieltä kolmannelle sijalle päätyy todennäköisesti Ecuador tai Japani, joiden maaliero voi olla reilusti pakkasella. Toivoa siis on.

Venezuela on aloittanut kisat kahdella 0-0 -tasapelillä. Perua vastaan väännetty avausvoitto oli varsin ansaittu ja nihkeä tasapeli, ja Brasilia-ottelu oli sen sijaan kova puolustustaistelu. Kisaisänniltä hylättiin VAR:n kautta kolme maalia, joten Venezuela selvisi hieman onnellakin kuiville.

Joukkueen tilanne on varsin hyvä, sillä se Venezuela on varmuudella jatkossa, jos se voittaa Bolivian. Vaikka maa jäisi lohkon kolmanneksi, niin 1-2-0 saldo riittää helposti kahden parhaan lohkokolmosen joukkoon.

On kuitenkin muistettava, että Venezuela on varsin heikko futismaa lähtökohdiltaan. Suosikkiasemassa pelaaminen ei ole etenkään sille luontaista. Bolivia lähtee varmasti kyttäilemään ja puolustamaan tiukasti myös tämän ottelun ja toivoo Venezuelan virheitä, mikä avaisi tilanteita maaleihin.

Vedonlyöntimarkkina on aivan liikaa Venezuelan kannalla tässä ottelussa. Bolivian on kuitenkin riskeerattava tasatilanteessa ja haettava maalia ottelun lopussa, minkä vuoksi handicap-vedot eivät ole niin maistuvia.

Paras idea on ehdottomasti alle 2,5 maalia n 1,92 kertoimella. Venezuela ei ole tehnyt vielä maaliaikaan tässä turnauksessa, eikä se tule olemaan helppoa Bolivian sumppua kohtaan. 0-1 voitto on varsin todennäköinen tulos.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *