Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Helmen Humu luotetaan varmaksi, kun se pääsee starttaamaan pahimman kilpakumppaninsa, Bramee:n sisäpuolelta. Lähtönopeus voi riittää Bramee:n torjumiseen, eikä peli ole täysin pelattu, vaikka se ei siinä onnistuisikaan. Lähtö olisi näillä kahdella käytännössä tukossa, mutta vihjerivi pelataan pelkällä Helmen Humulla, jotta lapun hinta ei nousisi liian suureksi. Toinen varma on päätöskohteen Vonkari. Tauolta palannut Vonkari haparoi ensimmäisessä startissaan Turussa, mutta otti sen jälkeen kahdesta seuraavasta vakuuttavat voitot. Lähdön paras hevonen vahvistettuna huippukuskilla kelpaa alle 50% pelattuna mainiosti varmaksi.

Avauskohteen ykkösmerkki on 40m pakilta Speedy Norwegian. Kolmeen edelliseen kolmen sakkiin ehtinyt Speedy Norwegian on ollut tätä kovemmissa tehtävissä ja hävinnyt vain tosi koville hevosille. Kenneth Danielsenin tamma kiertää pakiltakin varmuudella voittomatsiin. Over My Shoulder oli jättihyvä Vermossa suoraan tauolta, kun se lipui kuolemanpaikalta eleettömään voittoon. Yllätysosastolta mukaan vielä nappireissun kärjen lähellä saavat Voice Of Reason (13%), sekä Bluehill’s Sparkle (4%).

Toinen lähtö vaikuttaa ennakkoon vaikealta. Yritetään selvittää neljällä merkillä. Eivari on pelattu suosikiksi ykkösradalta. Viidestä edellisestä on tullut neljä tolppaa ja kunto pitää. Wuuga on voitokas, mutta tosi epävarma. Laukka ei yllätä enää ketään, mutta silloin kun ravaa, se on näissä sarjoissa aina mukana voittomatsissa. Franster oli hyvä Forssassa keulasta ja Kaustisella kuolemanpaikalta. Kajaanissa loppui huumori toisten takana, eikä ruuna tuntunut oikein kiinnostavan. Nyt hakusessa on varmasti paikka vapaalta radalta. Potintekijäksi mukaan Vappu-Ukko(3%), joka saa namupaikalta väkisinkin hyvän juoksun.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on takamatkan hurja Rarity Red. ruunan päätähtäin on Suur-Hollolassa, joten ei ole varmuutta kuinka päättäväisesti takaa ajetaan. Otetaan varmistuksia hyviltä paikoilta. Solomon Joe ja BWT Falcon saavat hyviltä paikoilta hyvät reissut väkisinkin. Molemmat ovat lisäksi ihan riittäviä hevosia tähän tehtävään. The Story veti Kuopiossa kovaa keulasta ja karkasi lopussa muilta. Jättiylläreinä mukaan juoksulangalta hyvin matkaan pääsevä Angela Matter(1%) ja aina rehdisti maalin asti punnertava Ashley Man(1%).

Viides kohde pelataan viidellä merkillä. Rastitus aloitetaan Cashman Go:sta (13%), jossa on jopa ideavarma ainesta. Jarmo Saarelan ohjastama ruuna on tehnyt hyvät lopetukset kolmeen edelliseen ja on tasaisen varma suorittaja. Eventful Swamp on pelattu suosikiksi hyvien esitysten jälkeen, mutta lähtöpaikka on kehno. Second Opinion on ihan riittävä hevonen tässä, jos saa edes jonkinlaisen juoksun. 10-radalta voi kaiken mennessä nappiin saada jopa oikein hyvänkin juoksun. Zara Avengerin ei kuuluisi olla kakkossuosikki, mutta otetaan se lapulle silti mukaan. Potin räjäyttäjäksi mukaan vielä hyvältä paikalta Sandy Morning (1%).

Lähtö1: 2,3,7,9

Lähtö2: 1,2,4,6

Lähtö3: 3

Lähtö4: 1,2,3,4,7,14

Lähtö5: 2,6,7,8,10

Lähtö6: 6 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *