Bologna-Juventus O2.5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian pääsarjan on käynnistynyt myös tänä viikonloppuna. Luvassa on muiden pääsarjojen tapaan tiivis ottelutahti kesä- ja heinäkuun aikana. Löysimme kahdesta maanantain ottelusta peli-idean.

Lecce-Milan (klo 20:30)

Kotijoukkue Lecce on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Sille ennakoitiin pikaista paluuta takaisin Serie B -tasolle, joten sarjan 18. sija ei varsinaisesti yllätä. Joukkue luottaa silti päävalmentaja Fabio Liveraniin, jonka monet muistavat Italian maajoukkueen keskikentältä.

Lecce hävisi ennen taukoa rumasti Atalantalle ja Romalle. Tätä ennen joukkue pelasi kuitenkin erinomaisen jakson voittaen SPAL:n huipputärkeässä kamppailussa, Torinon 4-0 ja myös Napolin vieraskentällä 2-3.

Meidän rankingissamme Lecce ei ole missään nimessä sarjan huonoimpia joukkueita vaan osa alempaa keskikastia.

Vierasjoukkue Milan lähti koronabreikille niin ikään tappio niskassaan. Milanolaiset hävisivät yllättäen Genoalle kotona 1-2, vaikka hallitsivatkin ottelua. Tätä edelsi vahva kahdeksan ottelun putki, jossa Milan pelasi saldon 4-3-1 häviten ainoastaan kärkiseura Interille.

Milanin kausi on ollut kokonaisuutena pettymys, mutta joukkue sai tammikuussa selkeän buustin Zlatan Ibrahimovicin paluusta. Tulokset alkoivat parantua, mutta samalla vedonlyöntimarkkina reagoi myös rajusti. Milanista on ollut vaikea löytää valueta kevään 2020 aikana.

Zlatanin pelikunto ei ole 100% varmaa, ja koronabreikin vaikutuksia on muutenkin hankala arvioida. Tässä ottelussa betsimarkkina on kuitenkin niin Milan-myönteinen, että meidän on pakko ottaa vastapeli.

Lecce on osoittanut venymiskykyään tällä kaudella myös laatujoukkueita vastaan. Se pystyy yllätykseen myös tässä matsissa lähes kerran kahdesta. Betsataan Lecce +0,5 tasoitusta in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48%.

Fanteam Sportsbook: betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Bologna-Juventus (klo 22:45)

Kotijoukkue Bologna on totuttu näkemään Serie A:n alemmassa keskikastissa viime vuosina. Joukkue on kerännyt sarjanousunsa jälkeen tasan 11 voittoa kaikilla neljällä kaudella. Tämä sesonki on kuitenkin kertaluokkaa parempi, sillä Bolognalla on saumat jopa kympin sakkiin.

Sinisa Mihajlovicin ryhmä on ehdottomasti yksi positiivisista yllättäjistä Veronan ja Parman ohella. Bologna on kerännyt pisteitä myös erittäin iloisella pelityylillä, mistä kertoo peräti 3,08 maalin keskiarvo ottelua kohden.

Vierailija Juventus ei juuri esittelyitä kaipaa. ”Vanha Rouva” johtaa Italian pääsarjaa tälläkin kaudella, tosin kisa on vielä täysin auki mestaruuden osalta. Inter kiusasi alkukaudesta, ja hurjaan iskuun päässyt Lazio roikkuu puolestaan nyt vain pisteen päässä.

Juventus lähti koronabreikille hyvässä vireessä. Torinolaiset voittivat kolme edellistä otteluaan, joista viimeisin kotivoitto Interistä oli erittäin tärkeä mestaruuden kannalta.

Juventus on ollut tällä kaudella myös yllättävän runsasmaalinen. Hallitseva mestari on totuttu näkemään 1-0/2-0 voittojen ottajana, mutta tällä kaudella maalikeskiarvo on peräti 2,85 osumaa per ottelu. Juventuksen puolustus ei ole tällä hetkellä edes sarjan pitävin.

Vastakkain on maaliahne yllättäjä Bologna sekä hieman tavallista runsasmaalisempi Juventus. Lähtökohdat maaleille ovat siis erinomaiset. Betsataan yli 2,5 maalia in 1,73 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *