Liverpool-Chelsea O3

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan toiseksi viimeinen kierros huipentuu keskiviikkona kahteen otteluun. Tämän jälkeen sarjassa on jäljellä enää sunnuntain päätöskierros. Odotamme keskiviikon matseista runsasmaalisia.

Manchester United-West Ham (klo 20:00)

Manchester United on ollut kiistatta yksi Valioliigan parhaista joukkueista koronabreikin jälkeen. Hienoon putkeen tuli sunnuntaina yllättävä tahra, kun ”punakone” hävisi Chelsealle FA Cupin välierän maalein 1-3.

Sunnuntain yllättävä tappio oli ensimmäinen 20 otteluun kaikki kilpailut mukaan luettuna. Valioliigan puolella United on pelannut 13 tappiotonta ottelua todella komealla saldolla 9-4-0. Hurja vire on nostanut Solskjaerin porukan taisteluun jopa Mestarien liigan sijoituksista.

West Hamin kausi on ollut pettymys, kuten niin moni muukin viime vuosina. Lontoolaiset piristyivät kuitenkin viime metreillä sen verran, että putoaminen on käytännössä vältetty. Ratkaisevassa roolissa oli viime perjantain 3-1 -voitto Watfordista.

Tätä ennen Hammers kaatoi umpisurkean Norwichin 0-4, ja nämä kaksi voittoa nostivat joukkueen kuiville. West Hamilla on kuuden pisteen etumatka Aston Villaan, mutta tärkeimpänä, joukkueen maaliero on peräti 14 osumaa parempi. Näin ollen putoaminen ei ole enää todellinen uhka.

Manchester Unitedin menestys ei ole ollut viime viikkoina sattumaa. Joukkue sai koronabreikin aikana kaikki tehomiehensä takaisin lasaretista, mikä on näkynyt tulostaululla. Supermotivoitunut ja hurjassa vireessä oleva United ei jätä vieraille kyllä mitään mahdollisuuksia.

Betsaamme Manchester United -1,5 maalin tasoituksella in 1,74 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63%. Voit myös vaihtoehtoisesti pelata Unitedille yli 2,5 maalia noin 1,90 kertoimilla.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Liverpool-Chelsea (klo 22:15)

Kotijoukkue Liverpool kärsi viime viikolla ”jo” kauden kolmannen tappionsa. Kloppin miehistö taipui yllättäen Arsenalin vieraana 1-2, vaikka dominoi ottelua etenkin toisella jaksolla. Liverpoolin saldo on koronabreikin jälkeen vain 3-2-2, mikä on hyvin keskinkertainen.

On toki sanottava, että Liverpoolin esitykset ovat olleet kokonaisuutena vahvoja. Klopp on käyttänyt pientä rotaatiota, mutta Arsenal-tappiossakin kyse oli enemmän huonosta onnesta. Huipputasolla marginaalit ovat kuitenkin hyvin pienet, joten motivaation tai keskittymisen herpaantuminen näkyy heti tulostaululla.

Liverpoolilla ei ole ollut pelattavaa enää pitkään aikaan. Mestaruus on jo varmistunut, minkä lisäksi joukkue ei ole FA Cupissa tai Mestarien liigassa enää mukana.

Chelsea on sen sijaan mukana FA Cupin finaalissa, sillä joukkue eteni sinne hieman yllättäen kaatamalla hurjassa vireessä olevan Manchester Unitedin sunnuntaina 1-3. Chelsea oli vuoden 2020 alkupuolella selvästi hyytymään päin, mutta Lampardin joukot ovat olleet viime viikot liekeissä.

Chelsea on pelannut Valioliigassa 10 edellistä ottelua saldolla 7-1-2 ja ehti kaataa täysin ansaitusti myös Manchester Cityn. FA Cupin arpa ei ollut myöskään helppo, sillä joukkue joutui puolivälierissä Leicesterin vieraaksi, mutta eteni tästäkin jatkoon.

Valioliigassa Blues on enemmän kuin motivoitunut. Taistelu viimeisestä Mestarien liigan paikasta on äärimmäisen tiukka, ja Chelsea tarvitsee Liverpoolin vierailulta myös pisteitä. Manchester United nimittäin nousee mitä suurimmalla todennäköisyydellä 65 pisteeseen West Ham -ottelun jälkeen.

Keskiviikon huippumatsiin maistuu parhaiten aasialainen yli 3,0 maalia in 2,00 kertoimella. Runsasmaalinen ja pisteitä tarvitseva Chelsea on loistava yhdistelmä Liverpoolille, jonka puolustus ei ole ollut viime viikkoina aivan normaalilla tasolla.

Chelsean pärjäämistä voi myös betsata pikkurahalla, mutta kertoimet ovat yleisesti ottaen varsin hyvin kohdallaan. Liverpoolilla on tässä selkeä rasitusetu, kun joukkue ei pelannut kovaa matsia sunnuntai-iltana. Over-betsit maistuvat kaikista parhaiten.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *