New York-Cleveland Alle 8.5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

New York Mets-Cleveland Indians (02:10)

Taistelu pudotuspelipaikoista käy kiivaana sekä American Leaguessa että National Leaguessa. Pelikohteeksi valitun ottelun molemmat joukkueet omaavat vielä saumat päästä pelaamaan kauden tärkeimpiä pelejä lokakuussa. Clevelandin tilanne on sikäli parempi, että joukkue on kolme voittoa jäljessä Minnesotaa, joka pitää lohkon piikkipaikkaa, mutta joukkue on myös kiinni Wild Card paikassa. New York Mets taas on 1.5 voittoa perässä taistelussa Wild Card paikasta.

Cleveland on pelannut itärannikolla edellisen yhdeksän päivän aikana yhdeksän ottelua joista se on voittanut kolme. Nyt alla on kaksi tappiota Metsille eikä tilannetta helpota, että Metsin syötön aloittaa Noah Syndergaard, joka on erinomainen syöttäjä ja esiintynyt vahvasti viime kuukausina. Cleveland heittää kummulle rookie Aaron Chivalen, joka teki MLB debyyttinsä kesäkuun lopussa. Takana on nyt neljä ottelua erittäin hyvällä menestyksellä. Vastakkain on siis jo tasonsa osoittanut Syndergaard ja hyvässä vireessä oleva Chivale, joten ennakkoon voidaan odottaa lyöjille nihkeää menestystä.

Mets on ollut hurjassa vireessä elokuussa voittaen 20 pelaamistaan ottelusta 15. Toki joukkoon mahtuu ottelusarjat heikkoja Miamia ja Kansas Cityä vastaan, mutta silti meno on ollut vahvaa. Vastaava meno tuskin jatkuu, mutta vireen on pysyttävä lähestulkoon yhtä hyvänä, mikäli joukkue mielii pudotuspeleihin. Clevelandin kohtaamiseen ei lähdetä pelaamaan Metsiä vaan totals vetomuotoa ja alle 8.5 juoksua, joka tämänhetkisten kertoimien valossa on hyvä pelikohde.

Pelataan New York-Cleveland Alle 8.5 juoksua ilta kertoimella 1,85 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *