Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Killerin seitenvitonen pelataan yhdellä varmalla. Neljännen lähdön Kujanpään Jyräys on jopa maltillisesti pelattu. Koko matkan johto on lähellä. Kuudennen kohteen Parvelan Retu on kansanvarmana yli 80% rastittu ja ihan hyvä varma myös. Vihjeriviin voittokone kuitenkin varmistetaan isonrahan toivossa Stallonella, joka jo viimeksi yritti haastaa Parvelan Retua.

Ensimmäisessä lähdössä Hymynvirne ja Novan Voitto yrittävät karkuun kahdenkympin pakilta lähtevältä Myrskyriltä. Voittaja löytynee näistä kolmesta.

Toisessa lähdössä hurja Amazing Warrior ja huippukunnossa kilpaileva Effronte Photo ovat ykkösmerkkejä. Vihjeriviin mukaan vielä hyviä esityksiä viimeaikoina tehnyt M.T. Master Don.

Kolmannen kohteen suosikki on ihan aiheesta, kahden voiton jälkeen Whogonow. Lähtö on melko vaikea veikata, joten otetaan paljon merkkejä. Perusmatkalta karkuun koittava Comway Cotter ja takamatkan Lake’s Action kuuluvat ajoissa lapuille. Hyvinä yllättäjinä maistuvat Il Funny Li, Kitzune G.G. ja täysin unohdettu Hello Kent.

Viidenteen lähtöön rastataan paalulta Jasmine Zon ja Poetry In Motion. Mukaan vielä takamatkan kovan kirin omaava Annie Sue sekä todellisena jättipaukkuna Club Nord Star.

Viimeinen kohde pelataan tylsästi khdella suoskkilla, Hetviinalla ja Liisan Tulilinnulla. Mikäli kukkaro kestää, kannattaa ruksia vielä Sävel Taika ja Piskon Pouta.

Lähtö1: 5,6,8

Lähtö2: 9,13,14

Lähtö3: 3,8,10,11,14,15

Lähtö4: 1

Lähtö5: 3,5,14,15

Lähtö6: 2,4

Lähtö7: 1,6 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *