Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermossa juostaan Keskiviikkona vaikeasti veikattava 65-kierros. Kolmos kohteen suosikki Royalskysta vedetään ohipeli. 60% pelattu Royalsky on ravilla kyllä mukana voittotaistossa, mutta laukkariski ja peliprosentit ei nyt oikein täsmää. Pelataan varmaksi komean kirivoiton Kaustisella ottanut Andover Star. Hyvä lähtöpaikka ja napakka kiri viimeksi nostavat Andover Starin hyväksi varmaksi vain 16% pelattuna. Toinen varma otetaan neljännen lähdön Heelys Andorrasta. Keskeltä rataan keulaan pyrähtävä Heelys Andorra on suosikkimme pikamatkalla, kun kova Hosianna Sisu on jäänyt pois. 22% pelattuna Heelys Andorran voitto tuntuisi myös potissa mukavasti.

Avauskohteen ykkösmerkki on väkivahva Com Tuff. Ruuna ei ole kovin tarkka juoksun kulusta ja on voittanut näitä lähtöjä myös kuolemanpaikalta. Poetry In Motion on kunnossa ja puolustanee ykkösradalta keulat. Samvaisin kiri kantaa yleensä korkealle, jos ei jää liian kauaksi kärjestä. Rebel Rapid oli Kaustisella kovassa lähdössä hyvä toinen. EL Gumpert saa valmentajalta niin vahvat suositukset, että otetaan potin räjäyttäjäksi(1%) 12-radaltakin.

Toinen lähtö on kylmäveristen 3120m. Briljantti Buugi lähtee 40m takamatkalta, mutta voi aivan hyvin kiertää kaikki. Perusmatkan Visler on vahva ja menee matkan, mutta laukat ovat herkässä. Ravatessaan Visleriä on vaikea kiertämällä voittaa. Helmin Hermannille myös matka sopii ja hevonen sijoittuu jatkuvasti hyvin ja on ravivarma. Mitt Hjärtas Tango on myös kovassa kunnossa ja kiertää korkealle.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on huippukunnon löytänyt Sahara Sandstorm. Pieni pussitus vaara on, joten otetaan kaveriksi ihan pian jossain voittava, suosikiksi pelattu Knows Best. Sahara Sadstormissa olisi jopa ideavarma ainesta rohkeimmille 29% pelattuna.

Koska merkkejä on säästelty, lyödään päätöskohde läpi ja toivotaan yllätystä. Ennakkoon vahvoilla olleet Hiioppi ja Enon Vilppi on jääneet pois ja lähtöä on todella vaikea veikata. Otetaan lapulle kaikki 10 valjakkoa.

Lähtö1: 1,3,7,10,12

Lähtö2: 3,7,9,10

Lähtö3: 2

Lähtö4: 4

Lähtö5: 1,3

Lähtö6: Kaikki 10 valjakkoa. Vihjerivin hinta: 40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *