Jukurit

KERROIN

3.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kisapuistossa juhlittiin perjantaina 800 liigan runkosarjan peliä täyteen saanutta Ville Kohoa. SaiPa-ikoni on edustanut koko uransa SaiPaa ja pelaa parhaillaan 12. kautta kapteenina. Tästäkin huolimatta SaiPan joukkue ei tuntunut syttyvän otteluun ja ylipäätään koko tähän kauteen.

Alkukaudesta kertyi pisteitä huonollakin pelillä, kiitos Tuohimaan. Myös hänen tasonsa on ollut jo pidemmän aikaa pahasti laskussa. Westerholmilla on tällä hetkellä erinomainen sauma ottaa ykköstorjujan paikka. SaiPan koko kauden ongelma kiekollinen peli, vaivaa edelleen. Kun puolustus on näyttänyt myös todella haavoittuvaiselta, ei tarvitse ihmetellä, että pisteitä ei kerry.

Jukurit omaa vielä pienen pienen sauman 10 sakkiin. Joukkue toki tarvitsee noin kahden pisten keskiarvon loppukaudesta, mikä on toki hurjasti enemmän mitä Jukurit on tähän saakka onnistunut keräämään. Jukureiden suoritus heittelee edelleen liikaa jopa saman ottelun sisällä. Ajoittain erinomaista erää saattaa seurata surkea suorittaminen seuraavassa. Peruspelaamisessa on kuitenkin palaset SaiPaa selkeästi paremmin kohdallaan.

Tuohimaan taso oli alkukaudesta edellytys SaiPan pisteille, mutta miehen itseluottamus tuntuu kuitenkin olevan tällä hetkellä täysin nollissa. Aiemmin urallaan pahasti epätasaisuuden kanssa kompuroinut Tuohimaa pelasi edelliskaudella SaiPassa ehjän kauden, mutta nyt vanhat peikot on alkanut kummittelemaan. Tämän hetken SaiPan pelillinen taso on niin huono, että pisteillä päästessään Mv-peli on avainasemassa.

Ottelun lähtökohdat on keltamustille erittäin haastavat: tämä peli on yksinkertaisesti aivan pakko voittaa, sillä JYP on hiipinyt jo aivan kannoille. in markkinatoppi 3,50 suoralle vierasvoitolle riittää maximi panostukseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!