Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun kierros pelataan kahdella maltillisesti pelatulla varmalla ja suursuosikki Thai Profit varmistetaan. Voittokone Night Guard on jätetty kakkossuosikiksi viidennessä kohteessa. Pelikansa, sekä useat vihjaajat muistanevat Grossoverin syksyn kanuunajuoksut. Kuitenkin noin neljän kuukauden tauolta palannut ruuna joutuu nyt 25 startista 20 voittaneen Night Guardin mankeliin. 32% pelattuna Night Guard on todella maistuva varma. Päätöskohteen Look Complete on vihjerivin toinen varma. Kahden epäonnistumisen jälkeen Look Complete on täysin unohdettu. Mikäli Look Complete on normaali, palannee se voittokantaan sopivan näköisessä sakissa.

Ensimmäinen kohde on vaikeasti veikattava. Lyödään muuten läpi, mutta Rapin Aatos jää pois.

Toisen kohteen ykkösmerkki on kiritykki Street Dance. Ykkösradalta matkaan lähtevä Again Kronos saa rattailleen tulikuuman Santtu Raitalan ja kuuluu ajoissa lapulle. Hyviä kirejä tehnyt suosikki Mr Big Money poimitaan kolmantena lapulle.

Kolmannen lähdön maistuvin merkki on lähdön eniten tienannut Stonecapes Poe 7,5%. Pica- Pica Oak on nyt kovemmassa porukassa kuin viimeksi, mutta kunto on rautaa. Listas Tequila yrittää tehdä takahevosten tehtävästä mahdollisimman vaikean. Pelataan viidellä merkillä.

Neljännen kohteen Pöylefanten olisi vahvoilla ravilla pysyessään. Koska ruuna on erittäin epävarma, varmistetaan huippukuntoisella Vuvuzelalla.

Kuudennen kohteen yli70% kansanvarma Thai Profit varmistetaan keliolosuhteiden vuoksi. Shadow Of Brisbane on kotiradallaan ja kovanluokan talvihevonen. T.Rex pystyy parhaimmillaan voittamaan tälläisen lähdön vaikka kuolemanpaikalta. Willow Pridellä yritetään mahdollisesti yllättää suosikki jo kiihdytyksessä ja keulasta huipputamma olisi erittäin lähellä. Mukaan vielä aina rehdisti maaliin saakka tuleva työmyyrä Hazelhen Hermes.

Lähtö1: 1,6,7,8,9,10

Lähtö2: 1,9,11

Lähtö3: 3,4,9,11,13

Lähtö4: 1,3

Lähtö5: 6

Lähtö6: 1,2,4,5,6

Lähtö7: 7. Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *