Happee

KERROIN

3.20
0
pv
0
t
0
min
0
s

Happee-Nokian KrP (klo 18.30)

Jyväskylän Happeen otteet ovat olleet jälleen todella ailahtelevia ja hirvilauma onkin yksi sarjan vaikeimmin arvioitavia joukkueita. Hyvänä päivänä joukkue pystyy voittamaan lähes minkä joukkueen tahansa mutta toisaalta se on tälläkin kaudella kokenut useammankin pistemenetyksen selkeästi heikomman kaliiberin ryhmille. Tämän vuoden puolella Happee on napannut neljästä pelaamastaan ottelusta kolme voittoa kun ainoastaan TPS oli vieraissa liian iso pala purtavaksi. Viimeksi hirvet lyttäsi Nurmon Jymyn maan rakoon Peter Kotilaisen (1+8) johdolla peräti loppulukemin 21-5. Kotilaisen ”normal börsday” latoi myös koko liigahistorian yhden ottelun syöttöennätyksen uusiksi. Loukkaantumisista hiljalleen toipuva ryhmä saa jalkeille todella kilpailukykyiset kentälliset ja etenkin kärki juuri Kotilaisen sekä Jami Mannisen ja Roni Laasosen johdolla on timanttisen kova. Puolustusosasto on Jonne Junkkarisen, Emil Ukkosen sekä Iiro Lankisen myötä jopa yksi sarjan parhaimpia. Suurimmat haasteet löytyy pelilliseltä puolelta eikä pääluotsi Tero Kotilainen meidän papereissa lukeudu sarjan luottovalmentajiin. Happee on parhaimmillaan nopeatempoisessa hawaji-salibandyssa, johon on tänä iltana kaikki eväät. Tolppien välissä Markus Laakso on hyvä kassari eikä nousua tekevä kakkos vaihtoehto Miko Hassinenkaan paljoa tasoa pelatessaan laske.

Nokian KrP on äitynyt hirmu vireeseen ja joukkue seilaa peräti yhdeksän ottelun voittoputkessa. Viimeksi näätälauma shokeerasi Suomen Cupissa pudottamalla Classicin ulos finaalista lukemin 6-8. Nokian ykkösvitja Rantala-Jonaeson-Johansson-Krumins-Henttonen on tällä hetkellä koko maan kuumin viisikko ja kun taustaviulusta löytyy vielä Mikko Laakson tasoisia pelimiehiä voidaan KrP viimeistään nyt nostaa todelliseksi mitalisuosikiksi koko loppukautta ajatellen. Aiemin todella kurittomana joukkueena tunnettu KrP on päävalmentaja Jarmo Härmän johdolla parantanut pallollista peliään todella merkittävästi ja turhan koohotuksen unohtaminen on näkynyt myös isona tasonnostona puolustuspäässä. Maalinsuulla Miro Tuomala on ollut yksi kauden suurimpia onnistujia ja selkeä valinta vieraiden startteriksi myös tänään.

KrP on niskanpäällä joukkueiden keskinäisissä otteluissa kun viidestä viime kohtaamisesta näätälauma on poistunut neljä kertaa voittajana. Kauden ensimmäisessä ottelussa KrP rökitti Happeen kotikaukalossaan lukemin 9-3 joten kyllä vieraat tässä ansaittu suosikki tänäänkin on. Aivan kertoimien mukainen tasoero ei kuitenkaan ole ja peliään parantanut Happee ei luonnollisestikkaan ole Monnarilla mikään ilmainen pisteautomaatti. Vaikka KrP on tällä hetkellä yksi niistä joukkueista ketä vastaan ei mielellään rahojaan löisi likoon, on kotijoukkueen reippaat kolmen kertoimet silti karanneet hieman käsistä. Kotivoiton arvio pyörii noin 32% tietämillä ja in Happeelle tarjoama 3,20 kerroin on lähes mahdotonta ohittaa.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *