Udinese-Inter O2.5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain futisbetsit poimitaan tällä kertaa Serie A:n puolelta, kun Valioliigaan pääkierros on cup-tauolla. Tarjolla on kaksi herkullista pelikohdetta!

Milan-Atalanta (klo 19:00)

Kotijoukkue Milan lähtee tähän huippukamppailuun hyvistä asetelmista. Milanolaiset pelasivat maanantaina Cagliaria vastaan ja nappasivat matsista 0-2-voiton. Zlatan Ibrahimovic oli avauksessa ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen ja iski molemmat osumat.

Tätä ennen Milan eteni jatkoon Torinon yli Coppa Italiassa ja kaatoi saman joukkueen 2-0 myös Serie A:ssa. Ainoa tahra koko kauden saldossa on parin viikon takainen kotitappio Juventukselle. Milan näyttää kuitenkin toipuneen tästä, eikä vähiten Zlatanin palattua pelikuntoon.

Vierailija Atalanta jatkoi myös tappiotonta putkeaan rästipelissä, mutta tulos ei varmasti miellytä seurajohtoa. Tasapeli Udinesea vastaan oli iso pettymys hyvin alkaneen alkuvuoden jälkeen. Atalanta ei koskaan toipunut kunnolla Udinesen 1. minuutin johtomaalista.

Vuosi 2021 alkoi komeasti neljällä suurinumeroisella voitolla, mutta Udinese-tasapeliä edelsi myös 0-0-nyhjäys kotona Genoan kanssa. Nämä pistemenetykset on saatava kuitattua, tai kärki karkaa. Atalanta on lähes pakkovoiton edessä Milanosta, jos joukkue mielii vielä mukaan mestaruustaisteluun.

Milan ja Atalanta ovat olleet koko kauden ajan erittäin runsasmaalisia joukkueita. Vaikka takana onkin hieman vähämaalisempia otteluita, tähän ei kannata reagoida liikaa. Maalimääriä nostaa entisestään Zlatanin paluu Milanin riveihin. Ruotsalainen on tehnyt huikeat 12 maalia ollessaan avauksessa vain 8 kertaa.

Betsataan yli 3,5 maalia n 2,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43 %. Voit myös pelata pienemmällä riskillä hyvin osuvaa yli 2,5 maalin tapahtumaa.

 

Udinese-Inter (klo 19:00)

Udinese nappasi viikolla yllättävän pisteen, kuten edellisen vihjeen kohdalla jo kirjoitimme. Roberto Pereyra vei joukkueensa johtoon jo 1. peliminuutilla, eikä Udinese enää taipunut tappioon. Arvokas piste, mutta Udinesen heikko vire ei tähän varsinaisesti loppunut.

Udinen ylpeys on pelannut joulukuun puolivälistä lähtien yhteensä kahdeksan liigamatsia ilman voittoa saldolla 0-4-4. Mukaan ei mahdu montaa ansaittua pistettä, eli xG-lukemat kertovat myös Udinesen suorittavan heikosti juuri nyt.

Vierasjoukkue Interin tilanne on päin vastainen. Milanolaisten itseluottamus ei voisi olla korkeammalla viime sunnuntain huippumatsin jäljiltä. Inter kaatoi Wanhan Rouvan eli Juventuksen kotona 2-0 ja täysin ansaitusti. Kyseessä oli suorastaan loistava esitys.

Inter on hävinnyt cupit mukaan luettuna vain yhden kolmestatoista edellisestä ottelustaan saldolla 9-3-1. Kyseinen tappio oli Sampdorian vieraana pari viikkoa sitten, ja sekin oli epäonninen. Inter on meidän papereissamme tällä hetkellä Serie A:n vahvin joukkue.

Inter on tehnyt sarjassa enemmän maaleja kuin mikään joukkue – huikeat 45 kappaletta 18 otteluun eli keskiarvona 2,5 per matsi. Jopa maali-ilotteluista tunnettu Atalanta on neljä byyriä perässä. Viisi edellistä vieraspeliä on päättynyt yli 2,5 maalin lukemiin. Interin peli kulkee kaikin puolin erinomaisesti.

Vaikka Udinese onkin selvästi vähämaalisempi nippu, näemme matsissa silti valueta over-betseissä. Interin meno on niin railakasta etenkin vieraissa, eikä joukkue tunnu pitävän reissupeleissä millään nollia. Pelataan yli 2,5 maalia in 1,75 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *