Lukko-KooKoo U5.0

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga palaa taas keskiviikkona ohjelmaan kolmen välipäivän jälkeen. Nostamme peleihin tällä kertaa kaksi totals-ideaa.

SaiPa-HIFK

Kotijoukkue SaiPan haastava ohjelma jatkuu, kun Sputnikit saavat vieraakseen Helsingin IFK:n. Viime lauantaina SaiPa kohtasi jo kärkijoukkue Tapparan, joka haki pisteet Lappeenrannasta maalein 1-4. SaiPan esitys oli silti erittäin hyvä, ja xG:n valossa ottelu olisi pitänyt päättyä ennemmin 3-2/4-2.

Tappara-häviö katkaisi Sputnikkien kolmen ottelun voittoputken. Joukkue ehti nujertaa Pelicansin, JYPin sekä Ässät – kaksi näistä vieraissa. SaiPan esitykset ovat parantuneet todella paljon alkukaudesta. Etenkin hyökkäyspelissä on paljon enemmän rohkeutta. Viime aikoina on tökkinyt lähinnä viimeistely, mutta osumia tulee tällä menolla lisää.

Lappeenrannassa on odotettu kovasti Zaborskyn ja Ramstedtin tasonnostoa. Kaksikolta onki nähty viime aikoina välähdyksiä paremmasta.

HIFK pääsee keskiviikon otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Stadilaiset ovat olleet Liigan pahin alisuorittaja tulosten valossa, mutta nyt kelkka on vihdoin kääntymässä.

Yrityksestä IFK:ta ei voi syyttää. Joukkue on luonut illasta toiseen tilanteita, mutta kiekkoa ei ole vain saatu verkon perukoille.

Huomioitavaa on se, että HIFK on ollut voitto-otteluissaan onnekas puolustuksessa. Tuohimaa on torjunut nyt hyvin, sillä vastustajat ovat luoneet xG:tä huomattavasti nähtyjä tuloksia paremmin. IFK-veskarille menee silti aika ajoin luvattoman helppoja maaleja.

HIFK on saanut myös riveihinsä kovan paluumuuttajan; keskushyökkääjä Michael Keränen siirtyi Helsinkiin reilun kuukauden mittaiselle koeajalle. Ei ole vielä varmaa, pelaako Keränen SaiPaa vastaan.

Sekä SaiPa että HIFK ovat selkeästi nähtyjä tuloksia runsasmaalisempia joukkueita. Lisäksi molempien hyökkäyspelaaminen on parantunut merkittävästi alkukaudesta. Kun tähän lisätään ajoittain haparoiva maalivahtipeli, niin ainekset maaleihin ovat olemassa.

IFK sytyttää perinteisesti kisapuiston, ja luvassa lienee vauhdikas ottelu. Nappaamme yli 5,0 maalin betsin ilta 1,87 kertoimella. Arviomme tapahtumalle on 60%.

Lukko-KooKoo

Lukko on aloittanut Liigakauden mainiosti saldolla 7-3-3, ja joukkue on voittanut myös kaikki jatkoajalla menneet ottelut. Yhteensä siis kymmenen voittoa ja vain kolme tappiota varsinaisella peliajalla.

Raumalaisten peli on tällä hetkellä hyvässä balanssissa, ja joukkue on esiintynyt erittäin vahvasti etenkin kotiyleisönsä edessä. Lukko on viimeistellyt toistaiseksi aavistuksen liian tehokkaasti (paikkoihin nähden), mitä toisaalta selittää kärkipelaajien korkea taso.

Lukko kuuluu tällä hetkellä totals-rankingissamme Liigan vähämaalisimpien joukkueiden sakkiin. Vain 4/13 otteluista on päättynyt yli viiteen maaliin – varsinaisella peliajalla keskiarvo on 4,62 per ottelu.

Vierailija KooKoon alkukautta sävyttivät pahat puolustuspään virheet, jotka on nyt saatu karsittua pois todella tehokkaasti. Joukkueen verkkoon on isketty seitsemän edellisen ottelun aikana maksimissaan yksi osuma varsinaisella peliajalla.

Lauantaina KooKoo hävisi Kärpille 0-1, mutta oli xG:n valossa parempi joukkue. Tämä tulos kertoo myös KooKoon heikkoudesta, eli paikkojen viimeistelyssä on tällä hetkellä ongelmia.

Lukko on yksi Liigan kärkijoukkueista sekä sarjataulukon että rankingin perusteella. KooKoo ei ole silti helppo pala, sillä vierasjoukkue on tällä hetkellä todella hyvin liikkuva ja tiivis paketti. Kouvolalaisten itseluottamus on kunnossa ja maalivahtipeli toimii.

Odotamme ottelusta tiukkaa vääntöä, jossa maalit jäävät todennäköisesti kortille. Tulokset kuten 2-1, 1-1 eivät yllättäisi. KooKoon maalikeskiarvo on varsinaisella peliajalla vielä Lukkoakin pienempi, eli 4,54 per ottelu. Vain 2/10 edellistä KooKoon pelistä on päättynyt yli viiteen maaliin.

Totals-linja on otteluun aivan liian korkealla, kun alle 5,0 maalin betsistä on tarjolla illa 2,00 tasoisia kertoimia! Tämä kelpaa kupongille reippaalla panostuksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *